Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Amin cumlemize inşallah kardeşim.
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Emekleriniz için çok sağolun .. Allah sizede en hayirli bol bereketli kazanclar nasip etsin.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bereketli olsun inşallah kardeşim. Altta dip 80 81 bantını baz alacağım artık oradan yukarıda da şuan trend takibi yaptığım hat var onu izliyorum. Düşüşlerde kademeli işlem çıkışlarda da aynı şekilde. Elde de bir miktar sabit kalsın devam... En iyi taktik bu bence.
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Hocam sizin direnc seviyesi degiginiz noktalarda 123,50tl gorfu ful satip destek seviyenizdw. Tekrar yuzde 50topladim.
0BeğenmedimŞikayet
BARAK ()Eyvallah Kardeşim. Sen elinden geleni yapıyorsun Allah razı olsun. Takibe Ara verince sayfanda paylaşımlarını arada kontrol ediyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Trend alta atmadığı sürece sıkıntı yok Altın da kalırsa düşüş derine inebilir biraz daha. Kademeli işlem devam. 89-90 dikkatli olmak lazım 92 giderse daha çok dikkatli olmak lazım bu bölgelerden bir yerden sert geriye inişler olabilir çok dikkatli olmak lazım bana göre. Ben yazar sonra kenara çekilir izlerim gerisi siz takip eden arkadaşlara kalmış artık. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben yazıyorum gerisi size kalmış kardeşim birşey diyemem.
BARAK için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BARAK ()O paylaşımını Kaçırmışım kardeşim, çok fazla paylaşım yapılıyor göremedim. çok teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yatay bant hattını diyorsun sen. Trend çakışması olan yeri çekerim ben birde iğne uçlarını baz alırım onun için bu şekilde çizdim.
MuRaNu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Ben ettim hocam aldim oradan ilk parcayi. Allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yazdım kardeşim az önce arkadaşa oradan bakarsın. 86.2 takip dedim takip eden oldu mu geriye inişte? Bak noktasal çalıştı orası yine trend hattı olarak. Bu kaçıncı temas her defasında tuttu ama bir noktadan sonra tutamaz hale gelecek bu hat takip edin.
BARAK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MuRaNu ()10 13 14 raakamları varya en altta 13 üzerindeki mumlara tam temas ettirsen diyorum malum sistem bizre izin vermi grafik için:)
0BeğenmedimŞikayet
BARAK ()Düzeltme ile ilgili tahminini öğrene bilir iyim Hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Trend üzerinde kalırsa eğer rasyo da düşen trend Altın da devam ederse 89 aşıp 90 değip geriye tekrar diye düşünüyorum. Önemli olan trend hatları şuan bana göre. Rasyo trend altında ons gümüş trend üstünde kaldıkça sorun yok.
ismtocll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tam olarak anlamadım kardeşim hangi nokta biraz daha açıklar mısın?
MuRaNu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ismtocll ()Yükseliş nereye olur hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aynen öyle düzeltme yedi tepki aldı dediğim yerden 86.2 den tam noktasal olarak.
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Hocam merhaba hoşgeldiniz düzeltme diyebilir miyiz bu düşüs icin
1BeğenmedimŞikayet
MuRaNu ()bence 13 üzerindeki trendi tam yapıştır aşağı daha da netleşir ağa.