Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Pekı takıp edıorum
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Herzaman böyle uçtu kaçtı deriz ama bi bakmışsın balyozu vurmuşlar belli olmaz panik olmayalım takipte kalalım. Ytd
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Akşam alsaydım keşke takıp ederken bıanda çıktı insalh fırsatı verır
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yılmaz başkan yinede siz nerden alınır alınmaz bilirsiniz ama bilmeyenler mağdur olur diye mecburen bu şekilde yürümeleri daha uygun ve doğrudur.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Tabı bakıorım
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Haklısın gümüşte full işlem yaparım bilen bilir. Anxak ben de yükseliş ve rısk arttıkça yarı miktarla sınırlı al sat yapma pozısyonuna geçmek zorunda kaldım
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Profilime bi arkadaşa yazdım sizin içinde geçerli bi bakar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Ne alaka 3 4 kez aldım sattım takıo etseydınız gorurdunuz daha dün satıs yptım
Mehmet_s_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet kademelı alıyırum zaten parça parça sız yazarsımız alımm olursa
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_s_ ()Sende 6 aydır Alacam diyon almadımmı daha bı yerlerden girsen şimdi kerdaydın
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Çok teşekkürler kademeli olarak işlem yapın lütfen full işlemlerden kaçınalım.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Alım fırsatı gelirse bna yazın lutfen sız bekledınız bız bıraz erken sattık dogru trepıt takıpdeyım sızı
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Teşekkürler hocam sağolun hepimize bol ve bereketli kazançlar olsun inşallah
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Hocam ısrarla beklediniz sabırla çoğu kişi öncesinde indi gemiden tebrik ederim sizi sabır eden kazanıyor
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()ABD'de enflasyon beklentiye paralel
ABD'de tüketici fiyat endeksi (TÜFE), aylık yüzde 0,3, yıllık yüzde 2,7 arttı.
Çekirdek enflasyon tahminlerin Altın da gerçekleşti.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()veriyle ilgili bilgilendirme