Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
bilall38 ()hocam borsda parayı çekcem buraya onun için zaten orda çıkmıyor 1 yıldır
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşinho ()Hocam bu döngülerden kasıt nedir acaba nasıl öğrenebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()pek çok kez yazdim şubat mart fazla döngüler var dikkad diye .. yine soruluyor ne diyim
Dadaş88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bende almam hocam hepsini sattım gelirse pat a alacağım stres yapıyor. Kolesterolün yüksel. eye başlamış
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Aynur hanım zaman aralığını daraltsak olmaz mı :))
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Ahahhaha çok doğru
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()aaa ..71..74 de nerde idiniz
bilall38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()12 ay içinde alım verir mutlaka :))
Dadaş88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Ben de almam. Like verdim. Sayın hocam. Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Full TL de olanlara ne önerirsiniz?
0BeğenmedimŞikayet
bilall38 ()hocam alım yeri kaç olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()85 den almam ben ..
Temiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Temiz ()Affınıza sığınarak soruyorum burdan S1 çıkıp gümüşe geçmek saçma mi olur fikriniz önemli teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()abi den iyidir appla:))
SokakFilozofu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SokakFilozofu ()Emeğine sağlık Appla :))