Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Tekirdağlı_Murat Murat kardeşim bu trend alta kırmazsa iyi devam eder diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sizde sağolun kardeşim.
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()saolun var olun abim benim
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Amin cümlemizden inşallah Ramazan kardeşim. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz kardeşim sağolasın bereketli kazançlar dilerim sana.
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()abim benim allah sendende razı olsun seninde az olsada emeğin var üzerimde
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Grafikten anlamıyor olabilirsiniz önemli değil ama öğrenme durumunuz varsa eğer bana sorarsanız iyi olur diye düşünüyorum. Diğer yandan açgözlü olmamak lazım sizinde dediğiniz gibi buna katılıyorum. Son olarak güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum sağolun varolun. Bereketli kazançlar dilerim size.
Hrmnky42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hrmnky42 ()direnç grafik vs dediğinden bir şey anlamıyorum uzak terimler benim için ya bunların ne anlama geldiğine anlamaya çalışmaya lazım yada kara kucak gümüşle güreşe devam etmek lakin o kadar çok yorum edenler varkı inerken birileri çıkarken başka birileri ya uçuyor kaçıyor yada yerle yeksan oluyor yapanlar hayrami serremi çalışıyor daha bı bilemedim şu kadarını anlaya bildim alıp yatan için değil alıp satan için aç gözlü olmayıp sabırlı soğuk kanlı olmayı gerektiriyor gibi kardeşim epey emek harciyon grafik yorum vs emeğine yüreğine sağlık kolaylıklar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Trend alta atarsa o zaman 70 desteği ile trend hattı arasını izlerim bir müddet. Biz belli yerleri izleriz teknikçi olarak ama nerede ne yapacak bunu bilemeyiz amacımız da zaten kahinlik yapmak falan değil belli yerleri belli indikatörleri de kullanarak çalışır mı çalışmaz mı bunu tahmin etmeye çalışmak. Bazen belli hatları izleriz bazen daha oluşmamış bir şekli tahmin etmeye çalışır sonrasını izleriz. Kesin olan hiçbir şey yoktur olamazda zaten. Bu dediğim teknik bilgisi olanların yaptığı iştir gerisi bunu dahi yapamaz bilgisi olmadığı için.