Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Paşa54 ()Tl ile işlem yapmadın sattığın zaman aldıgın ne ise 100 de 100 kar ettirmimesi lazım zarar etmemen için
Tamaci1434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatmaaaaaaa ()Ne kadar boş bir konuşma, insanlara hakaret edince gümüşün arkasından bakmanızın acısı mı hafifliyor?
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Bak karın ağrın nasıl da belli oldu. Hasetten Allah a sığınırım.. tl diyen de olmadı zaten açta yorumlarıni bi tara
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Siz 59 larda sattığınız 20 kg yerine koyabildiniz mi kardeş?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Rica ederim kardeşim bol bereketli kazançlar dilerim hepinize fazlasıyla hak ettiniz bu yükselişi..
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()107 de yazdın ABD açılışı kaçma diye gözlerin rakamları görmüyor mu?
1BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()gercekten atış yaptın hocam teşekedür ederim
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Radyo da inecek bekle bu işlerlerden anlamadığın çok belli ama anlatıcaz.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Delikanlı biri olsan tebrik eder özür dilerdin halen ısrar ediyorsan zirve rakamları bekle yine yazacam ara ara sana..
-1BeğenmedimŞikayet
Tamaci1434 ()Ben uçan kaçan bir şey görmüyorum Rasyo halen ayni altin onsla cikan bir gümüş var 2 dolar lık yükseliş icinmi uçacak kaçacak dediniz:))
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()ABD açıldı ben burdayım kaçmadım sende burda mısın?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Burdamısın kaçtın mı?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sende burda ol kaçma bi yere:))
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()teşekür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Hocam bugün satıs fırsatı verırmı 102 lerden almadıgıma pısman oldum güzel kar bırakıcaktı
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Ben ve kaçmak :)
0BeğenmedimŞikayet
Tamaci1434 ()Abd açılışında kaçma bir yerlere :))
-1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()İyi düşünüyorum adp daha önemli
0BeğenmedimŞikayet
Tamaci1434 ()Issizlik düşük gelmiş iyi düşün yönü
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yön yukarı demek hocam
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()bune hocam durum iyimi kötümü :)