Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Hayırlı Cumalar hocam eline sağlık.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki son durum retest sonrası.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sizin çoğunuz uyurken yapılan takip.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim sağolasın varolasın. Olduğu kadar devam inşallah.
Son_kulvar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Son_kulvar ()Helal olsun be kardeşim. Süpersin. MaşaAllah sana. Teşekkürler. Eline emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hayırlısı olsun inşallah kardeşim olduğu kadar devam.
Ynsbdk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mira_oktav ()Hocam sanki 81 den devami var gibi
Devam etmezse nereye iner
Yada cin kapatana kadar devam edermi bu
0BeğenmedimŞikayet
Ynsbdk ()Her zaman da olacak değil sayın hocam o sizin ustalığınızdan kaynaklanmıyor gav ur un hileleri oyunları bitmiyor yapacak bişey yok biz doğru bildiğimizden gidelim nasibimiz de ne varsa onu yaşarız eywallah
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Her zaman yemez ama. :) bu işler böyle maalesef. Teknik durumlar her zaman tam işlemez yada her gördüğün aslında doğru olan değildir. Bayadır teknik güzel devam ediyor bizde yakalıyoruz. :) yada biz mi iyi ilerliyoruz bilmiyorum da oluyor bir şekilde. :) teşekkürler bu arada sağol.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Valla hocam bana para lazım bugün zararı çıkardım mi tamam...16.30 a kadar takip etmek lazım herşey olur... veri var... ondan sonra ne olacak bakalım...
esenistan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ynsbdk ()Güzel güzel insin ki yolunu bulsun kaybolmuştu 2 gündür sayın hocam
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim. Takip etmeyi bildiğin zaman yapılan bazı yorumlara gülesin geliyor. :D
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Rasyo düşmeye başladı 58 Altın a attı...
0BeğenmedimŞikayet
Ynsbdk ()biraz rahatlardık sayın hocam 80 yolu açılırdı
0BeğenmedimŞikayet
esenistan ()Hocam atarsa biraz satış mı yapmak lazım yine mi dusecek ytd olmadan.
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()İnşaallah hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Ynsbdk ()Eywallah üstadım valla mr mı ultrason mu röntgen mi bilmiyorum ama harfi harfine maşaAllah
Eline emeğine sağlık pirim
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()78 üstüne bir atsa çok güzel olacak...
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Dün yazdım veriye kadar yükselmesini bekliyorum diye. gelen verilerden yukarıya doğru atak yapabilir...
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Hocam hakkın ödenmez. Senin sayedende gayet relax ilerliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hareketin adeta mr ını çektik yine kardeşim arka planda. :D
0BeğenmedimŞikayet
Ynsbdk ()Bende ss almıştım arada bir bakıyordum sayın hocam neresiydi diye :)))