Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Tamam bol kazançlar; ))
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Tamam kardeşim oraya gelince paslaşırız )) 4 bir yandan sana like )))
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Anladım boşver deme:) sen o zirve rakamında şutla gelirseç
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Valla haklısın geçen de söyledim 3 like hakkı çok az bence 6 dan aşağı olmamalı )) bişi diyecem ama neyse anladın sen ))
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Evet onun için 3 layk a layık görülmüş daha uğraşır mıyım :D
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Mükemmel bir çalışma olmuş eline sağlık söylediklerin olmuş daha ne olsun
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Evet özellikle o konuda elimden geldiğince dikkat ederim artık olduğu ve anladıkları kadarı:)
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sağolun teşekkürler.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Aynı düşüncede olmamıza sevindim :) görünürde trend'de henüz bir bozulma yok kanalın orta seviyesinde ve şuan için yukarı yönlü zorluyor.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Dün talep ettiniz vakit varken ayar ladım umarım sayfadaki arkadaşlar'a yararlı olur sizinde emeklerinize çok sağlık:))
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()yeni başlayanlar ve grafikten anlamayanlar için çok anlaşılır teşekkür ederim , böyle ayrıntılı yazdığınız için.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Çok sağolun bol kazançlar dilerim:)
Kurtdere için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kurtdere ()Eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık:))
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Evet .. çok güzel çizilmiş. Açıklanmış. Daha ne olsun .. sabahki benim düşüncem ile ayni ..76..74
Sadace artik 72.30 altina inlemeli..48 den baslayan mavi trendim var benim ..72.30 a denk geliyor ..70 demek o trend kırılmış anlamina geliyor
En kötü artık 72.30 bende .. inmemeli .. bekleriz her zaman
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Umarım sizlere yararlı ve faydalı olur..
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()muhteşem :))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Burda gayet anlaşılır ve net biçimde genel görünüm hakkında ve 3 yönlü senaryo yazılı..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Aysima hanım teşekkürler efenim:)
Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Eyvallah kardeşim teşekkürler.
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Emeğine sağlık üstat
1BeğenmedimŞikayet
Aysimaa_ ()Teşekkür ederiz. Emrgine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bu nedir arkadaş analiz düşmüyor ekrana..