Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Yüz dolar da satar arkam bile bakmam üstü senin olsun üstat
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Gümüşe 100$
Paramı... ?
Çok yukarlari var...
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kuyum abi, trene bindik artık sbiryamı olur, Chicago mu olur bilmiyoruz. Kaptan sensin pozisyonumuzu bozmuyoruz. Bizi sağ salim istasyona ulaştır.
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()100 dolar gelecek inş...
İzliyoruz...
Çok keyifliyiz...
A
B
C
Düzeltmeyi yazmıyoruz...
Sonraki rakamları yazmıyoruz..
Panik olanlar hatalı işlem yapabilir...
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Evet .. çoğu kişi terse düştü. Tunç hocayı da açık a açık linç ediyor x de ..
Kimsenin 100 de 100 analizi olmicagini anlamamiz gerek
Elvanı_seba_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Hocam gümüşte kârı görünce vedalaşmayı bilmek gerek yoksa düşüşlerde psikoloji bozar
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mübarek_adam_ ()Engo altta al üste ver altta al üste ver yoruldum yaw para kazanmak ne zor bişey gardaş kolay iş yok
Engo4460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Evet yetişemiyorum akşamları ekranda olsam bile rakamları takip edemiyorum ekstra işlerim var ekranda yaptığım.
Engo4460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engo4460 ()ekran basınbda degilseniz ve başka seylerle mecgülseniz zaten gümüşe yetişemezsiniz ekran basındakilerr bile yetişemiyor Altın alın ve unutun
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Benim o şansım da olmuyor pek, ama günde 30 dakika bile olsa sessiz bir ortamda zihni dinlendirmek sart
Acı_ama_Gerçek_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acı_ama_Gerçek_ ()Allah korusun hocam. Okuldan çıkınca okulu okulda bırakıyorum. 2 saat sessiz sakin ortamda duruyorum günlük 2 saat terapi çok iyi geliyor yatırım tavsiyesidir :D
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Malesef onların yüzünden erkenden şeker hastası olacağım babamda 50 yaşında çıkmıştı
Acı_ama_Gerçek_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acı_ama_Gerçek_ ()Aynen hocam kesinlikle yeni nesil insanın enerjisini tüketiyor
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Bende izliyorum bir önceki videosunda 54 bekliyorum diye söyledi orası gelince duruma göre bakarız 2 hafa önceydi heralde malesef 54 yerine nerdeyse 104 gelecek gümüş bütün analistleri
Hepsini terse düşürdü bizler nasil düşmeyelim
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()kendine çok eziyet ediyon zaten gümüş maliyetin düşük kapat ekranı git keyfine bak ye iç gez :DD bi kaç kuruş al sat yapacam diye strese hiç gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Fiziki almak lazım zamanım olmuyor kanka gümüse başlayalı 3 kg verdim, öğrencilerin sınav haftası ben zayıflıyorum yeni nesil üzerinde disiplin kurmak ekstra efor istiyor.
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()nereye kadar düşecek onu bilmek lazım kanka yoksa bir anlamı yok bence sen gümüşe bulaşmaamlydın en iyisi fiziki Altın al bekle :DD
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Yine düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()kanka hesabını ver bana anladım korkuyon :DD 1 kiloda 3.5 k kar gitti nerdeyse
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()elitfianas hoca vido çekmiş . az kisa izledim şimdi .
48 den gelen mavi çizgimiz ayni minör .
altakı kırmızı çizğimde aynı . güzel çizmişim he bende :))
demişki pilatin gümüş altinda ikili tepe olma ehtimali var buradan almam demiş dün ..
eğer önceki tepeleri aşarsa alim yaparim demiş
8 ocak cuma çok önemlı diyor .. aktariyim .. başka dinlemedim çook uuzundu
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()112den çıkmadım bin pişman oldum
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()izlemedeyim abd den korkuyom akşam olsun bakalım sen ne yaptın
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Al sat yaptın mı çok hareket olmuş
0BeğenmedimŞikayet
General_S ():))) çok tşkler hocam güzel ve değerli yorumlarınızı sistem bazen kaldıramıyor o yüzden düşmüyor
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()iyim şükür sen nasılsın .. akşan en az 3 kere yazdim şaka olsun diye çıkmadı ha
evet var çanak kulp yada orada bir yükselen üçgen yapabilir ...76..74 destekler .. ytd
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()hocam merhaba nasılsınız bir çanak kulp oluşumu mu var ben mi yanlış gördüm :))
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()şuradaki mavi dipten gelen minor yükselen trend var ..48 den başlayan şu an 72.30 a denk geliyor ... en kötö senaryo 72ç30 destek artık .. öne 76..74 destkleri var ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()82.79 hatta .. değişiyor azıcık
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Sitede grafikte 82.56 görünüyor ama şayet iğnesel bazda rakam farklı demekki