Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()valla doğru abim grafik ons hiç birinden anlamıyorum kara düzen bende valla :)
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hedefli hareket et bi alıp bi bozma işleri seni yorar.
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben asıl hedefi bekliyorum. Sonrasına sonra bakacağız artık. Düşüşlerde 78 79 bakarız.
Ermanx için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()tamam abim aldıklarımı bozdum dayanamadım tekrar aldım :)
0BeğenmedimŞikayet
Ermanx ()Abim ben tamamen çıktım zararda yok şükür şimdi alım için hangi noktaları takip edelim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağolun kardeşim teşekkür ediyorum.
BARAK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()84 85 sonrası bakacağız şimdilik hedefler buralar. Önce 80.85 üstü kalıcılık.
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()84 85 sonrası bakacağız ezbere birşey diyemem hedeflerden sonra bakmak lazım. Rasyo altta bir iki nokta daha var ama netleşsin bakarız yine. 51.3 ilk nokta 54 sonrası oraya kadar inerse iyi olur inşallah. Ama net değil bunun için biraz daha takip edeceğim sonraki iş.
Elvanı_seba_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Merak ettiğim yer 84 kırarmı yoksa hafif geri çekilip tekrar denermi yoksa sert bir düzeltme olurmu orası muamma senın fikrin ne ytd olarak teşekkürler şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sonuca bakarım asıl olay orası. Düzeltme yer veya yemez bilemem ama 84 gelmesi lazım diye düşünüyorum. Rasyo son noktaya az kaldı ons Altın biraz daha devam etse ons gümüş 84 yakar tabela. Yakmazsa ayıp eder. :)
Elvanı_seba_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()abimm gümüş daha nereye kadar gidecek?
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Geri çekilme 84 bekliyorsunuz Sayın hayalet
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ve tam hedef!
-1BeğenmedimŞikayet
BARAK ()Üç aşağı beş yukarı önemli değil kardeşim sen elinden geleni yapıyorsun sağol
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tam noktasal olarak bilemeyiz hedefim orası ama az altı üstü bilinmez belki noktasal çalışır belki biraz sapma olur bilmiyorum.
BARAK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BARAK ()Çıkış için 80.85 bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası da 10 numara çalıştı
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Son durum
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Bu hedeften satış yer mi?
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Flama burada
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Daha ne diyeyim ben. :)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Birde buradaki son duruma bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sabır etmen lazım ama sen bilirsin tercih meselesi.
Engo4460 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Engo4460 ()tl deyim sence ne yapmalıyım şimdi ?