Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Şafakkk ()Cok sukur ozaman strese de gerek yok hocam
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Kayıp yok kardeş Benım maliyet 38 dolar
Şafakkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şafakkk ()Yilmaz hocam eski dususleri bildigim icin bende aynisini yapardim. o istem disi olan bir durum terste kalma korkusu sen dogrusunu yaptin 100bin kaybedecegine 10 bin kaybet 90bin garantide
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Kimseyi yönlendirmek istemem sadece kendı alım satımlarımı yazıyorum bu satım belkı yanlış hareket doğru dıye ıddaada bulunmuyorum benımkı biraz nefes alma nıyeti
Şafakkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hayırlısı olsun inşallah Yılmaz usta
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Genelde düşüşleri yüzde 2 ile sınırlı oluyor ancak daha fazla da olabiliyor o yüzden asagıdan alırım umudıyle benim satımlar hep full oluyor özellikle düşüşlerde beklemeyi çok sevmıyorum komseyı yönlendırmek istemem. Bu kar satışları normal. sttıgımın Altın dan alamayıp gram da eksıltebılırım kısmet artık
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Düşeceği kadar düşmüş zaten daha da iner belki ama ilk düşüş olmuş çok daha inmeden atak yapması beklenir şimdi.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Gece çok yaklaşmış rasyo 54 dibine inmiş ama ons Altın zirve görmediği için ons gümüş 84 görmeden az daha alttan ret yemiş. Olay zaten gece olmuş yakalayan da pek olmamış gibi görünüyor.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam eski zirveleri görmedi Altın gümüş ons daha düşer mi. satmadik
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tepeden satsaydın bari biraz inince mi sattın?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Acele ettin Yılmaz usta bana göre. Full niye sattın hem?
0BeğenmedimŞikayet
Şafakkk ()Arkdsim alirken buraya yazarmisin rica etsek bizde ona gore yonlenelim
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Bereketli olsun sayın yılmaz
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Benim düşüşlere alarjim var erkenden satarım kar alırım. Bekleyecegım alım için ytd
Elvanı_seba_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Sayın yılmaz çok düşmez sanırım
Zarar etmezsiniz İnşaAllah
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Full sattım dolar a gectım 78 den ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Yarı gümüş sattım trade amaclı
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hedef zaten 2 li dip kardeşim burası aşama takip yeri ters flama hedefi daha yolu var inşallah alta doğru. Ons gümüş hedef 84 inşallah.
Mira_oktav için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mira_oktav ()56 alti sizce gorunuyormu
Ben 55 leri test edecek gibi goruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Son durum aynen devam flama hedefine doğru alta 56 ya. Grafikler bu ara 10 numara çalışıyorlar maşallah!