Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1684 18:55:56
EUR 50.3234 18:55:56
USD 43.0387 18:55:56
ALTIN ONS $4445.1750 18:55:56

Konu: Rasyo son durum

⭐⭐Hayalet_adam ()
Gümüş

Buna benzer bir şekilde geriye devam inşallah. Ters flama hedefi gelmedi daha arada üste atıyor gayet normal bir durum.

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Şafakkk ()

Cok sukur ozaman strese de gerek yok hocam

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Kayıp yok kardeş Benım maliyet 38 dolar

Şafakkk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şafakkk ()

Yilmaz hocam eski dususleri bildigim icin bende aynisini yapardim. o istem disi olan bir durum terste kalma korkusu sen dogrusunu yaptin 100bin kaybedecegine 10 bin kaybet 90bin garantide

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Kimseyi yönlendirmek istemem sadece kendı alım satımlarımı yazıyorum bu satım belkı yanlış hareket doğru dıye ıddaada bulunmuyorum benımkı biraz nefes alma nıyeti

Şafakkk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Hayırlısı olsun inşallah Yılmaz usta

1BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Genelde düşüşleri yüzde 2 ile sınırlı oluyor ancak daha fazla da olabiliyor o yüzden asagıdan alırım umudıyle benim satımlar hep full oluyor özellikle düşüşlerde beklemeyi çok sevmıyorum komseyı yönlendırmek istemem. Bu kar satışları normal. sttıgımın Altın dan alamayıp gram da eksıltebılırım kısmet artık

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Düşeceği kadar düşmüş zaten daha da iner belki ama ilk düşüş olmuş çok daha inmeden atak yapması beklenir şimdi.

Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Gece çok yaklaşmış rasyo 54 dibine inmiş ama ons Altın zirve görmediği için ons gümüş 84 görmeden az daha alttan ret yemiş. Olay zaten gece olmuş yakalayan da pek olmamış gibi görünüyor.

Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Terlikci ()

Hocam eski zirveleri görmedi Altın gümüş ons daha düşer mi. satmadik

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Tepeden satsaydın bari biraz inince mi sattın?

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Acele ettin Yılmaz usta bana göre. Full niye sattın hem?

0BeğenmedimŞikayet

Şafakkk ()

Arkdsim alirken buraya yazarmisin rica etsek bizde ona gore yonlenelim

0BeğenmedimŞikayet

Elvanı_seba_ ()

Bereketli olsun sayın yılmaz

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Benim düşüşlere alarjim var erkenden satarım kar alırım. Bekleyecegım alım için ytd

Elvanı_seba_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Elvanı_seba_ ()

Sayın yılmaz çok düşmez sanırım
Zarar etmezsiniz İnşaAllah

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Full sattım dolar a gectım 78 den ytd

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Yarı gümüş sattım trade amaclı

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Hedef zaten 2 li dip kardeşim burası aşama takip yeri ters flama hedefi daha yolu var inşallah alta doğru. Ons gümüş hedef 84 inşallah.

Mira_oktav için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mira_oktav ()

56 alti sizce gorunuyormu
Ben 55 leri test edecek gibi goruyorum

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Son durum aynen devam flama hedefine doğru alta 56 ya. Grafikler bu ara 10 numara çalışıyorlar maşallah!

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum