Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de bilmiyorum eskiden her şubenin yetkilisi karar veriyordu sonra değişti galiba. Hesapta paranın beklemesi çok işlem yapmak eski müşteri olmak kriterleri vardı. Bir de belki kampanyalara katılmak. Temsilciyi arayıp görüşün. Şu an 25 kuruşa yakın.
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@REŞAT12 Reşat Bey bende aynı bankada gümüş tl makas 1,80 tl.
Makas oranı %2,9 vergi hariç sizde %0,3. Bu makas farkını azaltmak için bir işlem var mıdır?
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben bayağı zaman oldu parite tercih etmiyorum. TL ile işlemi tercih ediyorum zaten dolar yerinde sayıyor iki kere makas ödeyip para kaybettiriyor. ytd
daxo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
daxo ()Hocam bu yoncalı banka bende de var dolar parite si için düşünceniz nedir iyi mi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aşağı iğneleme olunca emir fiyatının Altın dan gerçekleşiyor. En iyisi % 3 5 10 15 20 aşağı doğru artan oaranlarda 15 günlük emir dizip emir gerçekleşince de günlük yukarı emir dizmek. Arada bir kontrol etmek. Ekranı sürekli takip zarar ettirir. Ytd.
Cura81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Hangi banka
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Farklı uygulanıyor. Sebeplerini bilmiyorum.
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim normal kurla bile alsan ekranın 1 Tl 25 kuruş yukarısı her gün fazlasıyla kâr ettirecek iniş çıkış oluyor. Aşağı doğru %3 5 10 15 20 2 3 4 5 bin TL lik emir dizsen zaren girdiğin emir fiyatının Altın da gerçekleşiyor. Emiir gerçekleşir gerçekleşmez de kullandığın paradan daha fazlasını alıp kârın bir kısmını da gramda bırakır hem üste para alır eksi ortalamayla gümüş toplarsın ytd.
Badiiiii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cura81 ()Bende ayni bankadayim bende alis satis cok farkli ve makas 1.50
Badiiiii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Badiiiii ()Makas çok iyi sizin Bnde böyle değil
0BeğenmedimŞikayet
Cura81 ()Bende suan 99.80 satisi
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Bende kullanıyorum ama bende özel kır war sizinki aynı depil neden acaba