Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1608 20:38:06
EUR 51.1077 20:38:06
USD 43.9984 20:38:06
ALTIN ONS $5065.0400 20:38:06

Konu: Ons gümüş 1 saatlik grafik

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

İşaret edilen yer geldiğinde ne yaptık aşama2

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Evet sn Hayalet hocam kesinlikle bir teknik olasılık illaki çalışacak demek doğru olmaz zaten bazen dediğiniz gibi farklı nedenlerden dolayı çalışmaz ama bu tamamen çöp demek değildir farklı ihtimallere evrilebilir. Zaten geçen de bahsettiğimiz gibi piyasa da nefes alan psikolojisi olan canlı bir varlık gibi dinamik ve dolayısıyla değişkendir. O yüzden sabit fikirli biri değilim ben de bugün farklı yarın farklı düşüncemiz olması doğaldır ve gerektiğinde yazıp uyarı yapabiliriz vs vs. Hakikaten ilginçtir haftaya hareketlilik bekliyorum derken böyle bir gelişme olması. Teknik bazen böyle gelişmelerin habercisi oluyor bana göre :) bunu çok eski bir hocamdan öğrenmiştim

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim sağol. Sizinde kendinize göre var bir bildiğiniz elbette bunada saygım var dediğim gibi. Ve başarılar diliyorum bu konuda size ve tüm teknik takip yapan arkadaşlara. Teknikte birçok durum var şimdi anlatmaya kalksak uzun sürer. Sonuç veren her çalışma benim için değerlidir ben olaya böyle bakıyorum her zaman. Bazen işlem doğru olsada farklı nedenlerden dolayı o grafik çalışmıyor olabiliyor ama ben buna işlem yanlış oldu demekki gözüyle bakmıyorum yine aynı şekilde devam ediyorum. Bunlara da dikkat etmek lazım bazen. Tamda önemli bir noktada bahsettiğiniz olayın olması ilginç bir tesadüf oldu. Zaten bu hafta heyecan olacaktır dedik üzerine bu olay oldu gece. :)

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Sizin analizleriniz güzel ve dediğiniz gibi her yiğidin yoğurt yeme şekli farklıdır bazen iğneler ihlal ve tuzaklardır bana göre ama iğne de sonuçta bir seviyedir o şekilde Band halinde destek ve dirençler de mümkün oluyor grafik yetkim yok ama bundan birkaç hafta önce 110 da olabilir demiştim ben de. Zaten sizin uyarılarınız ve tarzınız güzel teknik analiz. Ben de kendi analizimi yaparım. İnsanlar korkuyor malesef ama 17 dolar dibiyle 84 dolar zirvesinin geri çekilme seviyelerini yazdık diye beni pek sevmedikleri için bişey diyemem zaten kimse tarafından sevilme beğenilme ihtiyacım yok. Analizlerim sizlerinkinden bağımsız. Ben düşen görürüm kimi yükselen görür ben W yapabilir derim kimisi başka başka... Hayırlısı olsun aşağı da yukarı da ihtimaller var sonuçta teknik analiz hepsi ama piyasa yapıcılar karar verecek sonuçta. Hiç hesapta yokken Venezuela işi çıktı mesela bakalım ne gibi etkileri olacak

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Eyvallah kardeşim sanada. Ben tepeleri baz alırım her zaman ama kapanış yerlerini de kapanışlar için takip ederim. İğne uçlarından yani grafiğin gördüğü tepe değerlerinden çektiğin zaman olay orada kırılım ve son temaslarda retest olarak görülüyor. Kimileri farklı bakıyorlar biliyorum ama benim şahsen takip şeklim budur. Farklı bakanlarada saygım var birşey diyemem her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır kardeşim. Diğer yandan ben el boş kalmasın diye kademe eklenmesini ama daha altlar içinde tedbirli olunmasını zaten sürekli söylüyorum. Özellikle işaret ettiğim ons 85 gram 120 bölgesinin ne kadar doğru olup olmadığını da gördük tepede. 4 5 haftalık kovalamanın ardından yaptığım uyarı idi ve ons 73 gram 100 üzeri için yapılan bir uyarı idi.

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Günaydın güzel hafta sonları usta. Ben zirvedeki iğneyi almadan düşen trend çektim. Yani şöyle diyeyim, Son tepeden yukarı doğru çektiğinizde zirve iğnesi dışarıda kalıyor. Bazen iğneler yanıltıcı ihlaller olabiliyor. Yine de sizin çektiğiniz şekilde daha doğru olabilir illa bendeki doğru diye bir iddiam yok. Kısa vade için belki de yukarı kırma ihtimali en azından güzel satış fırsatı olur. Lakin gümüş artık öyle 2025 deki gibi bir çıkış bence zor. İnşallah çok sert düşmez. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

@Altın_Kokusu buradan bak nerede temas ettiğine. Sen ne şekilde çektin hattı?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum