Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Benim. aslinda ogun yazmak istediğim Yarım kalmış sonradan farkettim subat sonu yükselişin hızlanacagi ay sonu olduğu için gumusu 75 üstü kapatmak istemediklerini ifade etmek istemiştim ben derin düşüşün daha zamanı var diye düşünüyorum
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Kesinlikle gumusteyim hocam
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Gümüş 60 ons a gelip gelmiyecegi net degil buralardanda dönüş yapabilir ocak 8 9 gibi mutlaka gumusde olun son karar sizin
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()O güzel olur işte :)
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()veri kötü gelirse faiz indirimi olasılığı yükselir piyasaya etkisi olur. Ytd
Bugün erken kapanış yapan ülkeler ani alımları yine satımları olabilir işlemler sıkıntı dikkat etmekte fayda olur.
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Para bulursam bir parça daha alırım ))) YTD
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Eyvallah eksik olma emi can sağlığı gitmesin kar gitsin önemsiz :) Bugün ABD taraflı önemli veriler var demiştik izlemede kalacağız:)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Seni kıracağıma ceviz kırar yerim Ahahaha eksik olma kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kahinbey41 ()Bende şubat sonuna düşüşün biteceğini düşünüyorum sonran5. dalga yükselişine başlar diye bekliyorum
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahinbey41 ()4/1 69lardan daha garanti olur bence ytd
Ömer_212123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Zerre kafana takma çok daha beter durumlara şahit oldum tecrübe konuşur:)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Ben şeker oyunu oynuyum azıcık stres atıyım))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yeden göğe kadar haklısın türlü senaryolar ile karşı karşıya kalıyoruz ama bi yerde yakalayacağız elbet.
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Buralarda sürünür diyon yani )) ah gümüş hayallerimizi yıktın)))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Onu yapacaksan illa eğer en azından bi 100 e kadar çıkmasını bekle kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Takipteyim Tşkler hocam
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()84 den 70 e geldi..14 dolar lık tarıhı düşüş .. bir 10 daha düşerse üzülmem diyen tutar ...
ben şimdi olmasada 2026 içinde 0 aylık 3 aylı 6 aylık yillik mumların düzeltme yapmasını beklerım ...
şu an sıkıştı bir tarafa .. karar verecek mumlar .. ben değil piyasa karar verecek
-1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Ahahahha nakit olsa hiç şey etmezdim burdan alır ortalama düşürürdüm )) tamam ellemiyom ))
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Ben 4/1 yaptım sana kalmış hocam
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sende mi bürütüs kardeş:))
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Subat sonu muhakkahocam yıl sonu ve 75 üstü kapatmamaya calisiyorlar ben daha o derin dususlerin zamanı değil diye düşünüyorum
Kahinbey41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahinbey41 ()Elde mal varsa beklenmelş yoksa eğer 68… beklenir bence bir kademe için
Ömer_212123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Zarar kes yapayım mı hocam ellerim titriyor)))
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Veya 4/2 alıp 4/2 bekletelim mi
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Şu anda alım yapılmalı mı yoksa bekleyelim mi
0BeğenmedimŞikayet
Kahinbey41 ()74 görürsek bir nebze rahatlarım düşen takoza yorarım ama hala ikili tepe çok güçlü