Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1749 12:31:02
EUR 50.5163 12:31:02
USD 42.9646 12:31:02
ALTIN ONS $4324.6100 12:31:02

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Günlükte de şöyle bir durum var. Gösterge bir miktar daha dibe yaklaştı fakat tam dip yapması için bugün ve belki cuma da satış olmalı. Yukarıda iki tane sar direncinin yan yana gelmesi ise pek hoş değil.

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Belki yanlış anlamış olabilirim gelip buraya abuk zubuk rakamların yüzünden altını sattım şimdi neredeyse akşamki seviyelerine geldi. En azından kısada zarar ettirdin beni...

Kahinbey41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kahinbey41 ()

Bahsettiğini kişiyi tanımıyorum. Profilme bakabilirsiniz hesap kayıt tarihine

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Anladım sen Kuyumsun, bir hafta önce 4750 diyordun Altın için ama uyarabilirdin. En azından dün uyarabilirdin.

-1BeğenmedimŞikayet

Kahinbey41 ()

Bunlar benim beklentilerim. 77sonra gümüş benim için bitti. Şubata kadar ellemem. Elimde mal yok dün 77de sattım. Alım için ilk 68de alırım 4/1 ile sonra 53 beklerim. Altın ons için ilk hedefim 4180 sonra ilk Çeyrek içinde 3800 ytd . Bu senaryo 4450 geçilmediği sürece benim için aktiftir.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Önem verdiğim birisi siz Altın ons 3800 ler deyince aklım gitti iyice batırıyor sen yol göster 3 kuruş paramız var eridi

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

70 dolar ı takip edeceğim. İşlerin daha da kötüye gitmemesi için orası önemli. Umarım buralarda durur ve yaptığı hareket daha fazla düşmenin habercisi olmasın diyelim. Zararı iyice kapatmışken bugün yine sert satış gelmesi kötü oldu. Çıkış yapsak şimdi alım pozisyonu için rahat rahat takip ederdik. Yine de yeni bir tepkinin yakın olduğunu düşünüyorum. İlk alacaklar için deneme bir miktar alım yapılabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Kahinbey41 ()

Arkadaş şikayet makamı mı direk bana yazabilirsin:)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Kahinbey diye biri çıktı 68. 53 lerden bahsediyor

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Peki alım satım konusunda görüşün ne hocam. Senin görüşlerin önemli.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum