Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1767 12:13:46
EUR 50.5647 12:13:46
USD 42.9432 12:13:46
ALTIN ONS $4371.5750 12:13:46

Grafiği gönderen: HÜMANİST_

⭐⭐HÜMANİST_ ()
Gümüş

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

bereketli olsun kardeşim. 84 e günlerdir dik kat çekmiştim ama malesef bankalar kaymağı sizlere ye dirmediler. tu - zağı 23 aralıkta kur dular 29 aralık pazartesi günü tam da dediğim gün pat- lat - tılar. bu da bir tecrübe olsun demek ki bankaların oyunlarını da düşünerek üçe beşe bakmadan işlem yapmak gerekiyormuş ama işte tam da bu nokta insanı herşeyden so - ğutuyor :(

Sümeyra_81 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sümeyra_81 ()

Full satmamıştım. Yüzde elli gümüş duruyordu. Al satta kullandığım yüzde ellilik kısmın hepsini satmıştım. Yükseliş olduğunda gece 81 leri yakaladım ama yüzde ellilik kısmı satmayacağım diye karar verdiğim için satmadım.

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

@simurg22 günaydın arkadaşım çok sağolun size de hayırlı kazançlar dilerim

@Sümeyra_81 günaydın kardeşim. full satmayın diye bu sebeple diyorum zaten sizlere. 70,53 ile dip bitti ve ilgili haber yalan ise 88 ons hedefi olur ve bu ihtimal için elinde hep bir kademe ons bulunsun. 77-78 lerden satış yapılır ama full değil. gümüşten korkmak akıllı insanların işi zaten. ben boşuna demiyorum gümüşü bilenler bilir bilmeyenler ise öğrendiğinde iş işten geçmiştir vesselam...

Sümeyra_81 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sümeyra_81 ()

Hayırlı sabahlar kardeşim. 74.7 de erken satmıştım. Sonrasında 84 e çıktı nerdeyse üzülmüştüm. 72.50 de geri aldım dün çok şükür. Satış yerimi 77 diye karar verdim ama daha yukarı gider bu sefer alım için daha çok beklerim diye de korkuyorum

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

günaydın sn hümanist bol kazançlar diliyorum..

2BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

@Şafakkk
@Piyasaya_takipcisi

eyvallah arkadaşlar bol şanslar dilerim

@Acemi_dövizci ayrıntılı açıklamamı ekteki mesajımda yazdım arkadaşım.

1BeğenmedimŞikayet

Acemi_dövizci ()

Gümüş için beklentiniz ne yönde?

1BeğenmedimŞikayet

Şafakkk ()

Eyvallah arkadasim emegine saglik tesekkur ederiz ozverin icin.

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Eyvallah kardeşim emeğine sağlık hayırlı sabahlar

4BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

30 Aralık 25 TARİHLİ OLASI YÜKSELİŞLERDE
BUGÜNE ÖZEL GÜMÜŞ SATIŞ RAKAMLARIDIR

1- 75,22 ONS 103,83 TL
2- 75,69 ONS 104,48 TL
3- 76,01 ONS 104,92 TL
4- 76,41 ONS 105,48 TL
5- 76,90 ONS 106,15 TL
6- 77,24 ONS 106,62 TL

USDTRY 42,93 TL OLARAK HESAPLANMIŞTIR ( TL BAZLI RAKAMLAR DEĞİŞKENLİK GÖSTERİR )

NOT: Günlük Alım- Satım Rakamları Özelinde

Yarın sabah 09.00 a kadar geçerli olmak üzere özellikle günlük al sat yapmak için gerek normal gerekse de kaldıraçlı işlem yapanlar içindir bu rakamlar. ( Trendsel alım satım ayrıdır ) . İsteyenler olası düşüşlerde veya yükselişlerde günlüğe özel gelirse her alım - satış rakamından işlem açabileceği gibi isteyenler ( tercihimdir ) bir dolu bir boş veya bir dolu iki boş, iki dolu bir boş vs vs şeklinde de değerlendirebilirler. UNUTMAYIN , full alıma kısmen EVET ancak fakat ama lakin full satışa asla HAYIR. Varsın terste olsun ama elinizde hep bir kademe mal olsun çünkü bu sizi oyunda tutar aksi taktirde oyun dışı kalırsınız.

Yazdığım herşey tamamen hayal ürünüdür

2BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

30 Aralık 25 TARİHLİ OLASI DÜŞÜŞLERDE
BUGÜNE ÖZEL GÜMÜŞ ALIM RAKAMLARIDIR

1- 74,36 ONS 102,65 TL
2- 73,81 ONS 101,89 TL
3- 73,51 ONS 101,47 TL
4- 73,05 ONS 100,84 TL
5- 72,64 ONS 100,27 TL
6- 72,22 ONS 99,69 TL

USDTRY 42,93 TL OLARAK HESAPLANMIŞTIR ( TL BAZLI RAKAMLAR DEĞİŞKENLİK GÖSTERİR )

NOT: Günlük Alım- Satım Rakamları Özelinde
Yarın sabah 09.00 a kadar geçerli olmak üzere özellikle günlük al sat yapmak için gerek normal gerekse de kaldıraçlı işlem yapanlar içindir bu rakamlar. ( Trendsel alım satım ayrıdır ) . İsteyenler olası düşüşlerde veya yükselişlerde günlüğe özel gelirse her alım - satış rakamından işlem açabileceği gibi isteyenler ( tercihimdir ) bir dolu bir boş veya bir dolu iki boş, iki dolu bir boş vs vs şeklinde de değerlendirebilirler. UNUTMAYIN , full alıma kısmen EVET ancak fakat ama lakin full satışa asla HAYIR. Varsın terste olsun ama elinizde hep bir kademe mal olsun çünkü bu sizi oyunda tutar aksi taktirde oyun dışı kalırsınız.

Yazdığım herşey tamamen hayal ürünüdür

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum