Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1861 18:16:39
EUR 51.8287 18:16:39
USD 43.6654 18:16:39
ALTIN ONS $5042.8100 18:16:39

Konu: önceki kriz dönemleri

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Teşekkürler alım yapınca yazarım. Emeklerinize sağlık.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu ana kadar fiyatta pek bir gevşeme olmadı aşağı biraz gerilerse bir iki küçük parça gir istersen varsın terste kalsın. Tepki de üste para alır satarsın, manipülatörler simdi korku pompalamaya başladılar dün de uçuyoruz uzun vade her yerden alınır diyerek yukarı uç rakamlar yazıyorlardı. Paylaşım zamanında yapılirsa degeri olur. Utanmadan hayali destek direnç formasyon paylaşıldı hâlâ da devam utanma sıkılma yok. Bir tane bile doğru yolu gösteren yok. Ytd.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Peki dolar la gümüş buradan parça gireyim mi ya da platin alayım mı?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Zaten alt tarafı 2000 TL kaçtan gercekleşti. Varsın terste kalsın bir gün geçerli rastgele 104 TL veya 108 TL 2010 TL lik emir gir istersen diğer emirler de gerçekleşirse farklı rakamlar girersin. Satış gercekleşirse de eksi 10 TL maliyetle eklemiş olursun ytd.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey 98 Tl emir gerçekleşti. Satış emrine kaç yazayım.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

gece 02 26 sürekli baktım. Banka sürekli ekrandaki fiyatın bayağı aşağısından satıyor alıcı kuşlar almaya devam ediyor. Bu gün bile alım emrin gerçekleşe bilir gerçekleşince hemen bu gün için geçerli satış emrini girebilirsin. ytd

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Daha önce bu hatayı yaptım ancak şimdi yapmayacağım. Ne zaman düşerse dolar la alım yapabilirim parite de emir yok günlük takip ederim elimden geldğince...

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

O da iyi düzeltmenin 15 günde gelmesi zaten çok zor. Gene de gümüş bu. amerika rusya yı daha önce silahlanma konusunda oyuna getirmişti. Bu sefer de bütün dünyayı soyma yarışına girdiler. Sanayide kullanılan bir ürünü isleyip rekabete girip satip kâr etmek mi ? Yoksa ürünün fiyatını aşırı yükseltip zaten stoklanmış ürünü kısmen satmak mı ? Düşünsene bu fiyatlardan bile uzun vade alıma teşvik ediliyor! Manipulasyon had safhada Fiyatlar nereye giderse gitsin insanlar bu kadar yüksek kâri almak yerine tekrar yükselecek diye ellerinde malla beklemeye yönlendiriliyor elinde olan da gottikce maliyetini yükseltiyor. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Emir sayısına ulaştın dedi ve kabul etmedi... Neyse gün içerisinde aradakileri iptal ederim olmazsa.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

99.73 bende ki kur... Şu an 79.80 ı kabul etti.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Banka 99.2232 den satiyor 99.2232×0.8=79,38 79.5 rahat kabul etmesi lazım. Ytd

2BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey yapabildim çok teşekkürler. Sadece 79.5 Tl yi kabul etmedi Yüzde 20 lik aşağısından dolayı... Aynen yazdığınız gibi 12 bin liralık emir girdim. Sonuncuyu kabul etmedi. Şimdi aralara da ekleyeceğim. Zaten 29 bin Tl var. Kayda değer değil ancak en azından emir işini de öğrenmiş olurum.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Fazla Tl yok ancak bu şekilde deneme yapacağım. Seçeneklerde günlük haftalık aylık ve esnek olarak var. Emir sayısı da 24 tane...

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Baktım parite ile göremedim. 2000 TL karşılığı alım emri verilebiliyor. 2000 TL lik 98 TL 4000 TL lik 94 TL 6000 TL lik 90 TL 8000 TL lik TL 79,5 TL den aralara farklı fiyattan 15 günlük alış emri verile bilir. Alım gerçekleşince de hemen gün bitene kadar geçerli satış emri verile bilir. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Teşekkür ederim. Emir işlemine girdim Palmiyeli de baktım Tl ve döviz olarak var ons olarak göremedim. parite hangi seçenekte... Bir de zamanlı olan kısım var. Yardımcı olur musunuz.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

15 gün süreli küçük miktarlarda % 20 aşağı ve yukarı doğru emir verilebiliyor. Bu şekilde aşağı doğru emirler dizilebilir. Mesela banka şu an TL olarak 98,89 dan alıyor 99,26 ya satıyor. 99,26x 0,95 = 94,30 TL 99,26 = 79,41 TL Gümüş için % 1 , 2 , 3 , 4 toplam % 10 aşağı doğru artan oranlarda alım emri verilip emir gerçeklemesi halinde de yukarı satım emri verilebilir. parite olarak ta 2,3292 den veriyor 1,8634 e kadar emir dizilebilir. Düzeltme uzun zaman alabilir gerçekleşene kadar ara işlemleri değerlendirerek eldeki parayı artırmakta fayda görünüyor. Sayfama girip yorumlarıma baka bilirsiniz ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bilgi için teşekkürler. Emeklerinize sağlık. @REŞAT12 bey fazlasıyla yoğunluğum var yazılı haftasındayız ilgilenemediğimden bir de paranı kaptırma dediğiniz için alım satım işlemlerimi bir haftadır sonlandırdım. Durum analizinizi Japon yeni olarak önerdiniz ancak bu konuda tecrübem olmadığı için ve etiket yapmadığınız için ala durumum olmadı. Önerilerinizde bana etiket yaparak direk alış derseniz alım yaparım. Vebal demeyin ben kendi kararımı alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum