Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()95..9 ilama hedefi var bende .. başka sini bilmem .. xag da 67.. giramda 95 rasyoda 64 sonrasi bir süre izlemek sessiz kalmak istiyorum .. takip edeağiz .. ..
Cakı_cen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()tamda destek ..4..78 tl .. tutulur bir süre .. artık artırmayın maliyeti ytd
mst_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cakı_cen ()Aynur Hocam gümüş kısa vadede 3 haneleri görürmü? Birde gümüşleri Gram altın a çevir mek mantıklımı sizce.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()56 alim. yerim ama almaya deveem
0BeğenmedimŞikayet
mst_ ()78 ortalamam var. Derin düzeltme olursa alabilir miyim diye düşündüm ama
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()gümüş maliyet düşükse gümüşte kalınmalı bir kaç ay daha ... buralarda gümüş almaktansa Altın tercih ederdim ytd
0BeğenmedimŞikayet
mst_ ()Satıp Altın almayı düşündüm de. Size sorayım dedim
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()tutun .. amma rasyo 66 iken gümüş değil Altın alınır ytd
0BeğenmedimŞikayet
mst_ ()Hocam gümüş için satış zamanı geldi diyebilir miyiz.
Öngörünüz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()hayırlı olsun da hep sorma .. sakınca bekle ...
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()altın gram yükseliyor, sabahtan beri gümüş zik zak çiziyor.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Teşekkürler 17 gram yani 100 binle sarıya girdik. Akşamdan girsek baya kâr yazacakmış.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. bende 4330 a denk geliyor ...
benim için 4267 önemli idi akşam aştık
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Ons Altın diyor ki ben 4348 filwma yaparım diyor benim anladım bu:)))