Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Dikkat ederseniz banka yazdığımız dilekçelere cevap bile veremiyor.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Tamamen çıkmak gerekmiş .
Bende dava açmak için ihtarname bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()En yüksek kâr bana ait sanırım. 148 bin usd . Bana o yüzden sağlam dadandilar. Tüm hesaptaki miktar kâr çünkü. Bunlar bloke koyduğu an haksiz islem yapmis oluyorlar diyor avukat. Yarın dilekçe de veriyorum. Hesaptan parayı kestiği an dava açacağız dedi.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()25 bin civarı
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Onlardan düzgün bir durus beklemiyorum. Sen çok kâr ettin biz de yanlış yaptık demek dünyanın hiçbir yerinde yok.
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Sizin o günkü tahmini kàr ne kadardı?
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Kendileri bizi nasil dolandiriyorlar birde onu soylesinler
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet aç davanı.
Bana ihtarname gelmedi hayret verici durum bugün yine şube müdürü ve şube çalışanları aradı açmadım.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Banka kurlarıyla al sat yapıldı kâr edilen parayı banka veri hatası nedeniyle haksız kazanç diye geri almaya çalışıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Paladyum al sat yaptik aktifbank denen p. isliklerden. Bankanin belirlediği kur oynakligindan al sat yaptik. İyi bir kâr çıktı. Banka da hata olmuş diyerek elde ettiğim kârı geri istiyor. Tebligat yollamış ihtarname göndermiş. Kabul etmezseniz dava edeceğiz diyor. Güya sebepsiz zenginlesme ve haksiz kazanc saglamışım. Yarın sağlam bir avukata gidip ben de suc duyurusunda bulunabiliyorsam dava açacağım.
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Konu ne hocam ben tam anlamadim
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()İhtarname gelmeden bankanın gerekçelerini görmeden avukat bu durumu konuşamazdı.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bana bir dönüş yapsın bakalım. Bankacılık konularında çok dişli biri. Kesinlikle size ihtarname göndermeye haksız kazanç diye paranıza cokmelerine hakları yok diyor. Geç kalmadan keşke ilk bloke konuldugunda avukata başvursaydim. Birkaç avukat var konuyla ilgileniyor. En yetkili olana vereceğim.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()Hocam bizim de avukatımız olurlar mı sorsan sana zahmet maliyeti ne olur onuda bilirsek toplu dava açalım tşk
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Benimde yazıdan ve diğer arkadaşların beyanından anladığım kurum piyasa yüksek volatil durumda iken emtia marjını ayar layamayıp zarar etmiş. Neden gözden kaçmış sebebini kim bilir!
Ve bu zararı sanki müşteriler kurum hesaplarına müdahale edip narjı kendi lehine ayarlayıp zarara uğratmış gibi yazmış.
Burda siz ilgili kurumun emtialar için biçmiş olduğu rakamlarına müdahale edemiyorsanız burdaki zarardan rakam inisiyatifine sahip olan kurum sorumludur ve tabi ki kar gördünüz satacak düştüğünde de alacaksınız bundan daha doğal ne var.
Tabi kurum rakamlarında elde olmayan sebeplerle anormal bir durum varken işlemlerin iptal edilmesi yada rücu edilmesi için bir sözleşme maddesi var mı? Bakın.
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_Hüseyin_ ()Resmen çökmüş banka
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_Hüseyin_ ()Mebla hemen hemen hemen 6 milyon üzerinde