Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()80 üstü olsun hocam mümkün se:)))
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Bacım merhaba 60 bin TL var almadım iki haftadır bu teneke yükseliyor dussede alsam
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Evet teşekkür ederim hayırlısı olsun zaten uzun vadeli yatırımcıyım artık ne olacaksada can sağlığı diyelim:)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()almışsınız madem ... yazıyım ...50 üstü kalıcılık yeni yatırımcilar getirir .. evet öyle oldu .. şimdi satış neresı olmalı onu iyi belirlemek lazim .
58 mi 63 mı 67 mi yada x deki her kesin konuştuğu 80 üstü mü .. bunu bende bilmiyorum ...
Ömer_212123 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
50mg ()Aynen kimse bilmiyor. Kim biler acaba. Ona sorsak
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Ben 20 bin ? giriş yaptım bir parça daha 70? den beri 5 kg aldım biraz ekleme yapıyorum parayı topladıkça sağlık olsun:)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bilmem .. bilmiyorum bende
Ömer_212123 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Aynur hanım merhabalar şuanda bir parça daha alabilir miyiz