Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_s_ ()Aynur hnm sen bizi ayıktır ablam düşme ihtimalini görürsen sorumluluk bana ayit
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sonsuz_nur ()Aynur hanım gümüşün buralara kadar grlmesi sizce normal mi.. burdan aşsğı kırmaz mı
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bunun hedefi 6 dolar ..
67 aynı zamanda 3 aylık zaman diliminde direnç
bu cuma 58.83 üstünde kalabilecek mı bakacağiz ...61...62..63 e fitil gelse bile 58.83 kalıı olabilmesi 67 ye giden köprüdür ...
1BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Yok değilim sadece küçük bir yatırımcıyım kaybede kaybede artık neyi nasıl takip edeceğimi öğrendim grafik bilmem haber odaklı takip ederim herseyi
0BeğenmedimŞikayet
murat_2323 ()Aynur hanım bu daha nereye kadar yükselir yada nereden sonra düşmeye başlar yarı nakitte kaldıkk hapıı yuttuk sanki:)))
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()battıbalık sizmisiniz :)) yazılar ona benziyor da sordum ..
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Benim için her düşüşü alim fırsattır gumus artık rasyo falanda takmiyor artık çok farklı bir konjekturdeyiz ileri zamanlarda altin alinamicak hale geldiğinde gümüş dahada yükselecek benim hedefim bir aksilik olmaz ise 2028 yılı
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()inş alla ..
amma 6 aylık 12 aylık mum tek mum ya .. o hep aklımda .. yükseliş oluşumları görsemde gümüş düştüğünde nasıl duşuyor amma
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Yanılmadıginizi
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Ocak 10 dan sonra izleyin aynur hanim yapılmadığınizi göreceksiniz