Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Ben aldım geçen hafta güzel karlada sattım aslında sattımın alt fıyatına geldı amaa kcırdım alımı çok az bı mıktar aldım dı şuan ful tl deyım
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()13 yıl bekleyenlerin örneği olmasa bir çoğumuz coktan girerdi de bik8nmeyen sular ya buralar Aynur hanım. Cesaret kırıyor.11lerde topladiklarimi 27de sattim. 30da aldim 33te sattim. Sonra yine 30 da aldim 40larda sattim. Sonra bekle bekle baktim olmuyor 50de aldim. Ilk 54ü degerlendiremedim ikinci de 52.30 da sattim. altlarda yine cesaret edemedim bu defa da yine 49.60 da aldim 52 de sattim. El el de bekliyorum. Ilk 30 da aldigimla kalsam ki 14 aylik zaman en fazla 110bin usd kardaydim. Zarara bak . Al satla aynen abbasin dedigi gibi 13 15 bin usd corba parasi oldu. Gene de elhamdülillah :)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()siz ile cıhannüma ya gümüş aldiramadım gitti .. :)))
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Düşüş olursa bn ful alıcam nasıp artık gelırse
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. gelecek sene 44...46..48 i çok konuşacağiz sanırım .. yok böyle bir girafik ... mum
soru şu 63 den mı döner 72 den mı 88 den mi .. keşke bilsek
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Oralara geri gelirse karaborsa olur:)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()kimse tahmin edemez .. eder de az düşüş olunca geçmiştekı gibi olur mu diye .. tersi pistir ..33...34 den alanlar geçmişte 13 yil bekledi
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Düşüş olurmu bn fulmalıcam güzel bı yerden almak ıstıyorum bu kadar yukselecegını tahmin etmedım
1BeğenmedimŞikayet
Ömer9090 ()İnanılmaz ya valla aşacağını düşünmüyordum ama kırdı valla