Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Evet hocam dediğiniz gibi ilerliyoruz
ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()Evet Kardeşim Şükür Kırdık 4400 direncini gece kapanışı bu civarlarda olursa önümüz açık yavaştan yavaştan 4700-4800 dolar bandına ilerleyeceğiz gelecek veriler haberler vs bahanesi ile gün gün sıradaki direnç 4850 dolarda oraya kadar ağır ağır gideriz oralarda yine zorlanmalar ufak düzeltmeler ile herşey gönlünce olsun kal sağlıcakla..
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()4400 e geldik sükür
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocam ocsk ayında bizi neler bekliyor
1BeğenmedimŞikayet
ebru1733 ()500bin nakitim var fiziki alıcam ama hafta bbaşı alım fırsatı gelir mi
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Malesef iyileri göndermek için çok çabaladılar sayfadan sizi bile soğuttular hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Elime az nakit geçti . Alım zamanı mı bilemiyorum.
-1BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()Buyur kardeşim, çok bakmıyorum artık buralara yazdığımız şeyler işine gelmeyip şikayet edenler var incitiyormuş doğrular..
-1BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Nerdesin üstad
-1BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Bugunkü verilerden sonra ne bekliyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()4400 dolar Loading.. %69
0BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()Bugün 4250 yi kıracağımızı bekliyordum nihayet kırdık daha kesin olmamakla beraber kapanışa zaman olsada ancak benim gözümde bu eşik aşıldı..
Artık sıradaki direnç olan 4400 dolar a ilerleyeceğiz Ani Gelişen Altın a Yaramayacak Büyük Haber Gelmedikçe..
Kısacası Doğu ekspresi turumuz başlıyor keyifli seyirler..
0BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()Bugün Olmayabilir Ama Yarın Gece Kapanışı 4250 dolar üzerinde olursa 4400 e doğru harekete başlarız gelecek hafta bakalım Çin ile vs sabah uyandığımızda 4270 lerde görmek Şaşırtmaz beni..
0BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()Geceki kapanış 4250 altı geldiği için saldı 4400 için 4250 üzeri kapanışlar gerek.
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()4400 e yolculuga basladık
1BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()İzlemeye Devam..
0BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()@Mert13mert bu rakamları takip et