Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()3 unde petra guncellemesı varabı bugun de opsıyonların son gunu en guzelı aksamı beklemek
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()testerede long skıntı btc nin yukarı ivmelenmesi lazm
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Onu sevmedim tam buradan dönmezse
0 89'a sert iğne atabilir gibi geldi bana
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()coai düşüşün tepkisi olacak mı diye izlemeye aldım 1-2 güne olma ihtimali olur1.65 Altın a sarkmazsa
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Boşver onu, yedirmez o
2 saat sonra myx de long deneyelim
Dönüşte şort gireriz önüne sıfır alır bu
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()jelibon gebermedi,2x bir daha vurmasın bu ponzi
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Eyvallah abi teşekkür ederim
Sen 4 gün önce yazmıştım netti onun rakamı, dünkü wololitede aldım deyip riske sokmak istemedim kimseyi altcoinlerde yazdığım destekler %90 oranında mutlaka geliyor ben Şahmeran ya da roketçi bir şey yazarsa beğendiklerimden takibe al alarm kur istersen not et bir kenara derim
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bence gitmez o bugün, günlükte düşüş yapısını bitirmiş gibi ama mum yapısını sevmedim,
Ama onun botlarını sevmiyorum
3090 3341 ana destekleri
0 42 50 gibi ana Trend rakamı vardı onun oraya gider mi bugün bilmiyorum
Mehmet571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()Ena ya bakar mısın günluk yukarı mı asagi karar yok bı yukarı yapıp 2k asagı gibi duruyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Bereketli olsun sadıç ben girmedim çünkü yazıyı geç gördüm bazen nasib olacak))