Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü4423 ()Aynen ikinci bae ydi sanırım sonra Hindistan Endonezya felan da vardı
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Birde hindular
Gümüşçü4423 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Kimsede olduğunu düşünmüyorum.
Ülkemizde lun. c, bo. nk, pe. pe vs vs bol sıfırlı olanlar vardır. 1 doalr olursa hikayeleri.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü4423 ()Biz Türkler den başka pes eden yok geçen bi araştırma sonucu kriptoda en çok kaybeden ülke Türkiye çıkmış 200 milyar dolar kaybetmişiz 2. Sırada ki ülke 50 milyar dolar kaybetmiş aradaki farka bakar mısın üstadım
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()130 civarı bekliyorum alım için başkan
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Başkan bunu en iyi nasıl anlıyorsun benim gibi 6 ay hiç bakmadınmı dönünce nasıl çöplerin çopaldığını anlıyorsun her ğün yeni çöp çıkıyor))
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Genelikle eft sonrası assgi cakiyorlar btc ve eth da öyle yaptılar
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Gecen gunku operasyon da 1.5 milyon traderi lig ettiler nu insanlar daha gelir mi
Gümüşçü4423 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Başkan benim hazırlığım o yönde takip deyim sol da yakında etf onay'ı alacak gibi
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Kral bir daha ki düzeltme de eft alan coinlere yoneleceksiniz mutasyon nun diğer amacı da bu eftli eftsiz koin ayrimina er gec piyasa gidecek daha oncede söyledim digerleri zamanla yok olup gidecek
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Başkan kimde olsun olsa olsa myro olan çıkar oda zaten yüzde yüz zarar dadır yükselse de kurtarmıyor dur 2024/12 de 1.40 lar daydı düşün artık bu oyunda iki şey var btc ve eth gerisi külliyen çöp
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü4423 ()Şu btc yükselişinde eskiden olsa çoğu coin şimdi yüzde 20 30 yeşildi artık hiç yedirmiyorlar hep aşağı :)