Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1650 05:41:25
EUR 49.6370 05:41:25
USD 42.5758 05:41:25
ALTIN ONS $4208.1000 05:41:25

Konu: 10_17 EKİM 2025 Kendime Not.

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Not alıyorum hemen teşekkürler.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şimdilik kâr gördükçe hem daha fazla para alıp üste gram alarak devam düzeltme gelirse geri dönüşte kullanılan parayla sadece gram sonrası gelirse artık kdemeli ekleme ytd. O zaman da her zamanki gibi düşüş parazitleri sayfaya yağar. Kemkümcüler zaten hiç eksik olmaz. Dikkat. Ytd

İda için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Benden başka yukarı doğru artan oranlarda stop yapıla bilir yazan oldu mu ? Stop u aşağı koyan mı yukarı koyan mı kârda üste hem para alıp gram biriktirenler gene 71 TL uzeri satıp 67 TL nin biraz üstü alım yakaladı. Daha önce de 74 TL görüldü. 74 TL üzerine enflasyon farkı da gelirse parazitlerin verdiği zarar?

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

1.61 den eklememi fazlasıyla yaptım çok teşekkürler. Satış için uyarırsanız çok sevinirim.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Daha dün birisi tek mumla yukarı kırdı diyerek sayfayı zehirlemişti ben de alt yorumla uyarmıştım.

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Üstad gümüş Altın buralardan alinmalimi yada nereye kadar beklenmelidir

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bir de Tl ile bir arkadaşıma 50 bin liralık Altın alacağım altın düşmedi çok fazla.. Bekleyeyim mi?

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bu 1.61 den eklediklerimi kaça kadar bekleteyim.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey 1.61200 civarından 1.61360 civarına kadar ekleme yaptım tam rakamları sonra yazacağım.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim stratejimiz üste para alarak gram eklemekti. Fazlasıyla oldu. Bundan sonra düzeltme olursa strateji tekrar gözden geçirilir. Çabam sayfa parazitleri zarar vermesin diyeydi. Sayfayı tanımayanlar için. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey şimdi girebildim 1.6196 dan ekleniyor. Daha altı varsa da kaçırdım buradan ekleme yapıyorum. Uygun değil mi?

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Üstad Altın gümüş için alım yeri neresi olur ongorunuz nedir

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Aynen... Teşekkür ederim.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şimdide 1.6766 daha az para verip daha fazla gümüş ala biliyorsun. Ytd Bu kaç oldu

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Daha fazla para alıp kârın bir bölümünü gramda biraka biliyorsun. Yukarı yonelince gümüş yukarı kırdı yaziliyor ki defalarca aynisı yapıldi aşaği hareket olunca da bakıyorsun 41 dolar dan sonra alım önermemiş oluyor. Ne yukarı ne de aşağı kıran bir şey yok. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Hatta bugün eksra 1.68080 den aldığım parçada karda... Onu bekletmeden erken çıkacağım 1.70-71 kuru görür mü sizce?

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

@REŞAT12 bey cuma günü 1.63504 1.63765 ve 1.64410 dan üç parça aldığım gümüş şu an 1.69 dan satılıyor.. Buraya yazayım da ispatınıza destek olsun.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu an beklenir. Üste para almak şartıyla bir kademe alınır. Strateji değisirse paylaşırım yazmıstım degısmedi. Daha önce de para vermeden alınır yazmış ve sonrasında da rakamları paylaşmıştım. Aklına yatan üste para alıp bayağı gram biriktirdi. Bakarsanız hepsi sayfamda var ytd. Hiç bir şey yapmadan malda ve parada bekleyenin parası her gün enflasyon karşısında eriyor. Elinde mal olan yukarı doğru artan oranlarda kademeli stop yapa bilir. Ytd

BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Üstad burdan Altın veya gümüş almayı tavsiye eder misiniz yada ne alinmali

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Yükselen üçgen formasyonu16
  • Zeka Geliştirir
    Sözce indir, kelimelere hükmet!
    Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
    • Ücretsiz kelime oyunu
    • Rakibin gölgesini canlı takip
    • Kelime puanlarını anında hesaplama
    • Diğer oyuncularla iletişim
    • Kalan taşları görme
    • Kelimelerin anlamlarını görme
    • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
    • Rastgele rakip bulma
    • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
    Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum