Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Altın ons un gidişatı pekte hayra alamet değil belli periyot seviyesinden sonra global piyasada yeni bir rekor gelir ywni oyun daha bitmedi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bol kazançlar kardeşim
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Eyvallah hocam
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Zati bir kafayı eğerse otobana girer usulca
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Belli ediyor zati kendini kardeşim grafikte şuan yukrda mal devirme tarafındalar büyük başlar
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Eyvallah hocam. ozaman duruma bakılırsa buralr son durak gibi görünüyor ytd:)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen normal düzende siyahı takip eder
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Mavi suanki durum sonra siyah olur anlamindami
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()O siyah düz otobanı görüyormusun aşağı doğru en az onu yarısını yapmalı dur sana örneğini atayım
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam mealde ne demek istiyor :)sen bana öyle desende yeterli
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()@Abdulhamithan kardeşim yukardaki mavi şuanki durumu alttaki siyah olması gereken yinede s3ni yanıltmayayım ama yüzde 80 alttaki siyah ı taklit ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam verdiğiniz rakamlar geldi gibi sizce yukarı devamı varmı dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bir kaç güne düzelir genel olarak kendinize stop alanı belirleyerek alıp beklenebilir
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Yok ustam ihtiyaç dışı para zaten teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yani vade sıkıntısı yoksa stoplu olabilir
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Günaydın kardeşim hayırlı sabahlar ben neiro ya yüklendim gün içinde biraz transfer gerçekleştirwbilirsem ai de düşünüyorum yani alım yeri mi düşünürken mantık olarak spotçu için almak beklemek seçeneğinden başka çare yok ehh zati daha önce bekliyorduk eğer vade sıkıntısı yoksa toplanabilir yani biraz daha ya iğne içinde salar ya salmaz şuan benim için aldıktan sonra düşsede pek sorun teşkil etmez zati ben ana kırılım ları n yatırımcısıyım ama vade sorunu olanlar için bir şey diyemem kardeşim ancak stoplu alım olabilir alımlar kardeşim
Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Usta alım için uygun görünüyor coinler
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Aldınmi abi AI neiro hangisi mantıklı veya bonk
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Günaydın abi..
Erken yattık gece 12de kıyım etmisler 1.27 tl ye kadar düşmüş ai he o neiro bong offf ya güzel fırsat gitti buradan alalımmı gündüzde düsermi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Alt ın tökezlemezse 53 do ları iğneler kardeşim al tın olsun güm üş olsun piyasadaki olumsuzlukları severler
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Peki bu vergi işi gümüşe yararmi sanki kötü oldu gibi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()@Abdulhamithan kardeşim tablo bu bunlar kafaya koymuş burayı görmeden ciddi salınım yapıcağını düşünmüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()@Kral_Şhiba hayırlı akşamlar kardeşim durum bu şekilde yani 4220 hızlıca bir iğne atıp bir alt desteğe inebilir elimde bonk ve cyber var beklediğim ai ve neiro bakalım izliyorum