Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Anladım hocam ben ona da söylerim özellikle rica etti, çok teşekkür ederim anlayışınız için, mutlu akşamlar
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()@Beyzax hocam üst yorum. Bir süre cevap bekledim ama yazmadı. Özellikle sebepsiz engellendiğim zaman ben de engelliyorum.
Kaldırdım engeli lakin hala yazılarını göremiyorum!
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Saatlikte ve hatta 4th de daha önceki yön okumalarını ifade edildiği gibi görünen üçgenin fm. alt desteğine dokunup tekrar üst direncine hareket eden xptusd de kırılım gerçekleşti. Ancak trend gücü hala zayıf.
Saatlikte 1586.30 kalıcılığı ve yine uzundaki 1599 dirençleri var.
Bu dirençleri geçmesi ilerlemeye red yemesi ise diğer uzun bakışlarda konsolidasyon sürecine girdiğini ifade eder. Buvdurumda daha uzun bakışlardan kırılımları takip etmek gerekir.
Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Eyvalah teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Hocam temel ve teknik verilere göre hareket etmek gerekir. Beklentiyle, tahminle, hisle, vs. ile hareket risk yaratır.
Poyrazz51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Yükselsede çıkış yapsak bu aralar piyasa balon gibi geliyor üstad
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Yapı bozulmadı daha. Yapı bozulmazsa yön kırılımdan sonra belli olur. Bekliyecez mecburen.
Ytd
Poyrazz51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Üstad aşağı kiracak gibi durum var sanki
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Alt destek olasılığı gerçekleşti. Üçgen fm. şimdilik aktif alt destek denedi döndü. Destek takip aşağı kırılım olmazsa;
Üçgen üst bant direncine güçlü hareket eşliğinde olası kırılım takip edilmeli.
Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()@Ali_Cesur sen benim yorumlarımı görüp cevap yazabiliyorken neden ben senin hiçbir iletini göremiyorum.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Zihnine sağlık fakat Aralık geniş en azından 1550 gelse 1600 le arası iyi sayılır,