Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
2BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Gümüş için battıbalık yorumu (1 gün önce)
Konu: #34258719 Grafik detay ve yorumları
Çok çok düzeltme yapar. Indikatörleri gevşetir. bollinger bandının içine girer sonra yukarı devam eder. Orta vadede boğa sinyali geldi
https://altin.in/battibalik
Akt yorum 1 gün şuan beklediğim hareketi yapıyor. Aylık güzel kapattı. İndikatörler sat bölgesindeydi. Biraz geri çekerler fiyatı. Grafikleri dinlendirip. Tekrar yukarı yapar. Dirençlerin önemli olanları destek oldu. Dinlenme sonrasında boğa koşusu...
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()50 üstü olucakti
Ultravolet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()fark etmez .. ne zaman 0 üstü hacımlı yeşıl uzun mum ile kırılıp 3 tane yeşil mum ile 3 cuma akşam kapanış yapması demektir ..
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()Teşekkür ederim 3haftalik kapanısi bu haftadan itibaren mi baslaticm
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()nasip se inş.
demeter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()44...41.60 güçlü destekler .. ya buradan yada 0 üstü en az 3 haftalık kapanış tan sonra alırdım ben ... tabı uuuzun ade gideri ar ..60..70 üstü var da en az 6 ay ve ya yıllar alabilir ..
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()zamanla olabilir .. 6 ay ve ya yillar içinde.
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynur hocam senin emeğin çok bu sayfada uzun vadeci oldum sayende rasyoda 72 kadar düşüş mümkün gördüm acemi bakışı diyeyim
1BeğenmedimŞikayet
demeter ()Merhaba Aynur hanim, oncelikle tum emekleriniz icin elinize saglik. Bende yiyecegimizi dusunuyorum da bu pasta 2026 nin son pastasi olabilir gibide geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()60.70ustu dediğiniz dolar olarak mi Aynur hanım. goruslerinizi önemsiyorum. yarin çin piyasası acilcak sanırım buvunden almak nasıl olur sizce bende hemcinsinizim cevo yazarsanız memnun olurum tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()rica ederim.
Omer310 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
keyhusu ()Selam olsun Battıbalık balık kardeş guliz hanım, Elif hanım, temel teknik hepsinin çalışmalarından istifade ettik selam olsun hepsine
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Çok çok düzeltme yapar. Indikatörleri gevşetir. bollinger bandının içine girer sonra yukarı devam eder. Orta vadede boğa sinyali geldi. Potansiyel var. Çünkü jp nin tek başına 500 dolar a çıkartabilecek güçü var. Konu para kazanma olsa vadelide işlem açar fiziki almazdı . Konu para kazanmak değil. Yeni para sistemine adapte olmak. Konu para kazanmak olsa sanal parada vurgun yapardı. Para değişikliği tek başına 1000 ila 5000 dolara çıkartır. Bunun farkındalar. Benim yaptığım simülatörleri değerlerini onlar noktasına kadar net rakam koyuyorlardır.
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Işe Yarıyor. Kaybetme ihtimali minumum oluyor:)
Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omer310 ()Orta vadeli açiklayici yorumlarınız için tesekurler
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()böyle bilgi sahibi insanlar yorum yapıp aydınlatsın boş boş muhabbet edip sayfayı menkul eden insanlar kahveye gitsin
1BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Vyaman çok çok efendi bir ustaydı keşke geri gelse
2BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Hahaha bu taktik işe yarar ters indikatör :))
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()35 olucaktı ..3 e inse bile
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()patrık karım ile north var ..
north demişki dün 3 e inse bile 100 ..200 dolar lık potansiyel var gümüşte ..
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .
3 aylık kapanış aylık kapanış çok iyi oldu dün .
şimdi 3 aylıktakı kaldı tek hedef olarak 60..70 üstü
o çanak kulp ekmegini pastasını bize yedirecekler mı bakacağiz .. bekliceğiz zamanla .. verse yeriz , vermezse bekle derse yapacak bir şey yok.
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Vahap vardı umtce vardı. Çok iyi yorumcular vardı. Ben sizin grafikleri elif hanımın grafiklerine benzetiyorum. Grafik çalışmanız benzer. Bu arada kapanış Boğa sinyalini verdi. Bollingeri yukarı genişletip indikatörleri düzeltip yukarı devam edecek. Ben 4 gün önce bundan emin olmuştum yazdım. Aslında 10 gün önce gördüm. Temel abi ile çok sohbetimiz oldu. Metaller ile ilgili çok bilgi vermişti. Umtce grafikleri öğretmişti. Benim temel yorum kuvvetliydi. Sonra Hikmet Baydar hocam bir pdf dosyası yolladı. Mum grafikleri bazı notlar vs... bunları dikkatle inceledim. Çok şey kattı. Günlük bakarken indikatörleri açmadan bollinger bandına bakarak buraya gider der hale geldim. Gerçi uzun vadede bir analiz yaptım. Bu doğrultuda gidiyor.
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. guliz hanım.. temel teknık . dow çok çok en iyilerdi .. vahap yaman hoca vardi .. çok güzel zamanlardı .. şu an siteye bakısım bile gelmiyor . paylaşmakta içimden gelmiyor . zaten 3.. kışı kalmış .. siz ben uzun adeye odaklı oldugumuz için kısa takıplerde pek gerekmez.
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Grafiklere bakıyorum. Temel analizi de ortaya koyuyorum. Yine emin olamıyorum. Ne zaman beklentimin tersine yazarsa o zaman emin oluyorum... hatta artık grafiklere bakmayıp onların yorumlarının tersini yapasım var. :)
Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Olmaz olur mu binbir suratlı ustamız var ya her konuda uzman temel teknik grafik hele rasyoda 1 numara yok yok yani.. sadece 1 kere yanılmış hak vermek lazım sürekli çaba sarf ediyor 7/24 sürekli takipte eh insanoğlu hata yapar tabi ama sayfanın hatta sitenin 1 numaralı ustasıdır.. :)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Eskiden usta 2 ye ayrılıyordu. Elindeki mala göre yorum yapanlar ve yorumuna göre mal alıp satanlar diye... O ustaların çırakları bugün usta oldu... onlar olmadığı için ama eskinin kendi yorumuna göre mal alıp satanlar gelse malına göre yorum yapan geçmiş ustalar bile çırak kalır. Grafiklere bakarsın. Temel yorumu ortaya koyarsın. Beklentime göre alım yaparsın. Beklentin bitince yada hedefin gelince satarsın. Yöne göre yorum yaparsın. Yükseliş içindeki düşüş gibi yada ton değişimi oldu. Destek kırıldı düşüş trendine girdi gibi... Bu yorumlar genelde yok. O nedenle doğru düzgün ustada yok.
eyi_olur_zaar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eyi_olur_zaar ()Eyvallah kardeşim hatırlattığın için.. eskiden ne ustalar vardı burada.. birde şimdiki yazanlara bak..