Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum sana
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Sende bak sorun değil ama hatlarla oynama yapmadan bak sonradan hatlar değişir farklı hatlar ortaya çıkar bunları da takip etmek lazım doğru ama düşen hatta bellidir değişmemek lazım diye düşünüyorum ben şahsen. Hat neyse odur ana düşen hatta şuan alttadır kırılmadı henüz.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()hatlar .. insanlar piyasalar değişendir ...
artık hede filan yok .. izliyorum
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()çok işlerim ar .. rasyo sana amanet .. sen bakarsın . iyi günler
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()90 direnç dediğin yer doğru 80 dediğin yerde doğru ama düşen hattı yanlış çekiyorsun oynama yapıyorsun onu yapma bu yanlış oluyor polemik için demiyorum hatalı oluyor onun için diyorum
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Farklı hatları izle bunda sorun yok ama düşen hattı daha üstte gösterip Altın da devam ediyor dersen ben buna itiraz ederim doğru değil çünkü
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Hatalı grafik doğru değil bu düşenin üstünde şuan grafik bak ben doğruya doğru derim yanlışa yanlış son 2 tepeden çek hattı doğrusu budur