Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
Ogame ()Bildiğim maldan devam edeyim, yeniliklere pek açık değilim:) teşekkürler
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Sol güçlü duruyor ama 18 den almadığım malı 150 de olsa almam, geçmişte çok oldu sol da manipülasyon, güvenmiyorum ona hâlâ
Fil coin rakamları net çalışıyor, sana uygun bence vadeli için
Ogame için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ogame ()Bir ay önce cüzdanımın ana lokomotifi olan solanaları kızıp sattım 194 ten, sonra hep futures takıldım, hep de short yaptım. Zararla işlem kapatmadım hiç. Karnımın ağrıdığı işlemler oldu ama ekleme vs sabırla bekledim. Şimdi diyorum solanayı satmasaydım 253 görecekti tekrar 194 e geri gelecekti. Havanda su dövmek. Ama yine de eskisi kadar olmasa da az bi Şi spotta solana olsun istiyorum. Bi de ben üç beş bildiğim coinle vadeli yapıyorum, çoğunluk solana. 247 de filan short açmıştım daha doğrusu ekleyerek 247 ye çıkmıştı yüklü de olmuştu, o shortu tutsam cüzdan ×2 olmuştu. Vadeli candır diyorum ama riski iyi analiz etmek lazım. E tabi @Şahmeran_2525 ve sizin yorumlarınızla.
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bereketli olsun, spota bulaşma, kumardır:))
Ogame için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Longlarım batmasam bari
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bi verisi yok ki, 022 üzeri olumlu sadece
_elvabd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ogame ()Benim roi 115 yazıyor hocam:)) 197 ortalamalı sol long açtım ben de kapıcam az sonra, dozunda risk iyidir, ama çok dozunda
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Coai 063 olur mu)
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Ustam biz ondan anlamıyoz biz düşünce alıyoz çıkarsa satıyoz ana longdan shorttan anlayıp işinin hakkını verenede saygı duyuyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Gelsin abi de
Anlatmaktan yoruldum, yeşilde long alıp kırmızıda satıyor herkes
Bak yala ara rakam geldi benim, ustanın da alt rakam geldi, Rokete taktı, bekle daaa, al burdan, sırtını kasiya kasiya sat daaa, daha ne diim
karabigalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()İşin gücün rast gelsin