Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Abdulhamithan yorumu (3 hafta önce)
Tamam kardeşim . tahmini rakamın kaç ağabey 45 dolar diyor sence gidermi oralara
https://altin.in/abdulhamithan/2 bak bugün tam 45'e değdi satış yedi bunu soyledigimde mesela yok gelmez diyen oldu saygı duydum ama geldi. demek istediğim bazen insan kendine güvenmeli dinlemeli
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Ben seni gayet iyi anlıyorum seninde beni anladığını düşünüyorum Ali kardeşim. O yüzden söyle ona benimle uğraşmasın ben zaten senin onunla arkadaşlığını sorgulamam ama durduk yere seni bana karşı doldurmaya çalışıyorsa o zaman bende dahil olurum bu ise onu diyorum sana. Olayı iyi anla sonra sorun olmasın arada.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tamam kardeş sorun yok.
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim mühim değil insan kendini nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın o engelleyerek.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tuğra kardeşim Mesut kardeşime senden çok evvel tanıdım. Ona ayrı bir parantezim var. Anliyacağına umuyorum.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Abbasa sıra gelince yazıyorsun buna da yaz Ali kardeşim adamına göre muamele etme sakın tamam. Bu doğru olmaz çünkü.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Seni etkilemişim vs vs öyle diyor doğru ise takip etme beni o zaman
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Benim için sana yazıp duruyor rahat dursun uyar onu Ali kardeşim. İşine baksın onla işim yok araya girip durmasın ikide bir. Laf attığımı gördün mü sen ona?
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Estağfurullah kardeşim selametle
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Güzel kardeşim sen karıncaya bile incitmezsin biliyorum, boş geç tartışmaya girme Allaha emanet ol.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam sana yazmadım kendini niye öne attım. ayrica ben çok yazmam dlsayfaya sana kötü diyende olmadı sen kendine kötü diyorsan bilemem
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()İşine bak kardeşim ben gördüğümü yazıyorum tutsa da gördüğümü yazarım tutmasa da kem küm edecek adam değilim ve her analiz de tutmaz tutmadı diye bizde kötü olmayız sen kendine bak tamam
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kendi dinledin bu zamana kadar hep kazandın. ama ilk defa birini bukadar dinleyeceğin tuttu . yapılmasına rağmen hala ısrar etti sende ettin kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()Bende bunu merak ediyorum bu yüzden hala girmedim
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Aynur hanım biraz fazla abartı varmı sizce, gep dolduracak diye akşam 43.700 den bile almadık, şimdi alsak satış yerse üzülürüz. Sizce artık 45. 49 aralığına geçiş zamanımı.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()gümüşe akın akın geliyorlar .
13 yılın acısıni çıkarıyor
rsı şişik şişik bekliyor .. beni sat diye .. satmiyorlar
Acemi_dövizci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_dövizci ()Şair burada ne demek istiyor