Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1713 02:17:19
EUR 48.8679 02:17:19
USD 41.6930 02:17:19
ALTIN ONS $3910.8050 02:17:19

Grafiği gönderen: Ortakahve

Şahsen hâlen iyi senaryo tarafında olsam da, kötü senaryoda bazı gördüğüm net dip rakamlar, not edip alarm kurarım.gelecek diye şart yok, çalışma Sadece, hepsinin tutunma ve güvenli bölge rakamı mevcut, üzerine kaldıkça gelmez bunlar
Daha önce çok attım böle rakamlar, er geç geldi hepsi.
Hiçbirinde alım veya işlemim yok, kötü senaryo olursa diye takip edeceğim. Sadece bome spot var uzun zamandır, inerse ekleme yapacağım, zaten döner ise son iğne dip kalır
Alt rakam görüpte, korkuttun sattım, uçtu gitti demesin kimse, tutunma rakmalarıni sorunuz

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Kötü senaryoda bu rakamlar gelir, ama 10. kere uyardım, korkuttun sattırdın, ralli yaptı, çıktı gitti demesin kimse, alt rakam gelme şartları var, oluşmaz ise gelmez

0BeğenmedimŞikayet

AyazAras ()

Gelir dayanamazda kritik zamanda gelir o zaten sayfanın kadrolularından istesede duramaz Şahmeran hocayla roket gibi :)

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

kepceyı kırmadısysa da dıp rakam buluyor du dayanamaz gelır

AyazAras için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AyazAras ()

Hahah zannetmem :)))daha ciddi işleri var sanırsam @Çaylak sen bişey almıycakmıssin bekliycekmissin emirleri

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

kepce yı kırmıstır

AyazAras için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AyazAras ()

Kendi kişisel işlerinden dolayı biraz ara verme kararı almış kritik zamanda döner merak etme

Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Şu an için kötü senaryo devrede
Yukarı Feyk çıkış olur sonra mı kötü senaryo gerçekleşir bilmiyorum
Kısa da aşağı gösterip yukarı fake çıkış yapması daha mantıklı görünüyor hiç olmazsa ay sonuna kadar zararlı olan arkadaşlara çıkış fırsatı verebilir çıkıp çıkmamaları herkesin kendine aittir fake olarak kalmayıp yukarı devam ederse çıktıklarına pişman olurlar ben vadeli tarafındayım bana her türlü uyar

1BeğenmedimŞikayet

Texber_ ()

Tesekkurler dostum

Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

@Texber_
Şuanki yapıda ethfi
Ara desteği es geçip, 1335 destek belirledim,
Son tepe geçemez ise kötü senaryo şuan 0.7 olarak hesapladı. , ama tutunma ve formasyon bozulma şartları var, okuyan korkmasın, bu kötü senaryo sadece, iyi senaryo sonra tepe geçer ise 2.2 2.8 3.2 der
Kötü senaryo sorduğun için söyledim şu anki durum bu

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Kötü senaryo için dip diyorsan ona bakmadım hocam çünkü haftalık mumu çok uzun, 1,993 dirençti bunda net olarak önceki gün oraya iğne atmış, kısa da destek rakam vermeye gerek yok çünkü bu kadar uzun yeşil mum da alım olmaz
Şahmeran Usta'nın rakamı 1888
Benim rakamım 1909 üzeri 2.33
Bir arkadaşım da var spot olarak onu o yüzden yakından takip ediyorum, 1888'den satış yapacak kâr yettiği için
Tepe gördükten sonra kötü senaryo olacaksa dip o zaman bakılabilir şu an bakmanın bir anlamı yok

Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Texber_ ()

Dostum ethfi dip nedir sende?

1BeğenmedimŞikayet

karabigalı ()

Günaydın Kahve ustam
Gelirse gelir gelmezse kendi bilir dert etme sen:)))

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Abi tekrar söylüyorum o Emirler gidecek diye bir şart Yok ben kötü senaryoya göre verdim emirleri rakamları
İyi senaryo da devrede yani şu anda
Yukarı afaki yeşil Çubuk atan olursa o rakamın gelmesi beklenmez artık
Alırsak gelirse ki inşallah gelmez insanlar zarar etmesin en dipten almış oluruz

karabigalı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

arpa yukseldı dedılermı ıs ısden gecmıs olur aklında bulunsun xrp en son yukselır ve dusus gelır

0BeğenmedimŞikayet

karabigalı ()

Zaten şah usta nakit dursun bekle dedi bekliyorum
Adamın agzının içine bakıyoruz site dışındanda takip edeni çok adım gibi eminim yorumları çok tutarlı

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

bı ay sonuna bakmadan bısey demek yanlıs olur sah hocada oyle dedı coınlerde fırsatlar bıtmez 150 yı 100 e ındırıp 150 olsun dıye beklemenın manası yok

0BeğenmedimŞikayet

karabigalı ()

Abi son 3 kurşunum var 150 150 150 birazda satılmayı bekleyen al sat için kullandığım ve fosil xrpler var bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

acele etme bu ay sonunu bı gorelım mal kırmızıda alınır o da var da ekım kasım btc ve altlar ıcın hep ıyı gecmıs aralık da cıkman lazım trump coın de eft olabılır lıstede var

0BeğenmedimŞikayet

karabigalı ()

Vala benim kaynak hanım vermiyor:)))
Kötü günler için ayırdığım yedek akçeden çekecez biraz kahve usta beni iyice ölücü yaptı :))

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

benımde nakıt kaynak bulmam lazım acaba kayınpederden mı ıstesek coın alcam desek

0BeğenmedimŞikayet

karabigalı ()

Mask ena bome amp emirler girildi:))

trump için alarm kuruldu TL kurundan kaynak arayışı başladı :)))

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Ben sabırlıyım abi, TL olarak spotta 2 3 tık üzeri ver emri, sapma çok olur spot tl de

0BeğenmedimŞikayet

karabigalı ()

Koydum Emir girdim. Vala benide kendine benzettin. :))) ölücü oldum :))

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Önüne bi sıfır daha koy abi:)

0BeğenmedimŞikayet

karabigalı ()

Bome 0.0708 gördü

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum