Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()yapay zeka ve sistem... o hissi verecekki... tren cok dolu olmasin... kural bu...106 bin...154 bin btc , arasindayiz
hakan3301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan3301 ()gardaş bi cacık olmiyacak gibi bir his var bende:)
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()zorluycakkk dana bizi###kolay degil... ammaaa... pisirecez sonunda onu; )))kararliyizzz... o sucuk da olacakkk; )))
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Diyorsunki boğayı kesip sucuk yapmadan direk mangala he dostum adeta maliyet artmasın dercesine:))
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()efettt... hepiniz davetlisiniz dostum; )))balikta coinde... teknede bizim isimiz###154 bin btc , ye tasiyalim. mangal yapacaz hafiyeee; )))
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hoşgeldin dostum bizde gazi başkan ultra tekne almış bizi balığa götürürmü diye göbüllü patronla istişare ediyorduk :))
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()fısekcı sorttayım dedı dı aksam demıyoda stop al dıye
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()hayirli isler dostum###
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben gıder artık gazı ıs cok aksam bakarız
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()aynen abı 2. faızı demedıler
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()hoş buldum###dostlar
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()oo hosgeldın gazı
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()geldim geldimmm; )))
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Patron yeri geldiğinde baktın piyasa salça olucak körü körüne bağlanma en kötü ana paranı çık kar içerde kalsın ne coin biter nede piyasa kapanır senin paran olduktan sonra sana fırsat çok her daim ötesi hikaye
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()yalan yok olan olay bu kar gorunce cıkmasını bılmıyoz
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Patron en sonunda yenge seni serengetiye tatile göndericek demedi deme arada yengeyi dinle patron en azından seninde bir durağın olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()1 hafta once bzımkı c makınası ıs cıkarcak dedı bız parayı coınlere gomdum o 1 hafta once spot tam 40k kar cık demı sımdı ne 40k para var ne de camasır makınası
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Şaka bir yana kasan musaitse ve sabrederim diyorsan eth yılın son fırsatını verir gibi görünüyor muhtemelen 2228 seviyelerini yakıcaklar ordan vurursan kasayı iyi şenlendirir yıl sonuna kadar eth iyi takip et patron
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ():))gazi dostumun adı geçtiği yerde akarsular ters akar patron hiç düşün me
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()kabul mudur gazı kefılse bıraz dusundunm ama
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Para kazqnmak istiyormusun Paran var mı patron varsa hiç elleme koy kenarda kalsın ikinci yeşil durakta bekle ben dalıyoruz dediğimde dal eğer zarar edersen tüm zararını gazi dostum karşılayacak :))
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()mudur sende 881 cıler gıbısın oldurdun valla