Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
asi_prens ()Arkadaşa portföyünü kanıtla diyenler oldu defalarca ama kanıt sunamadı hiçbir zaman hiçbir şekilde grafik bilgisi bile bulunmuyor bu şahısa kananın vay haline diyebilirim ancak..
asi_prens için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asi_prens ()Ortalam bir hesaplama örneği verildi ve %lik hesaplama yapıldı yazdığımı detaylıca okumanızı tavsiye ederim ayrıca birde borsa her gün %10luk bir artışa girmiyor bu olasılığı göz önünde bulundurun yani biz en iyi olsalıkta bile şu olur en fazla dedik ve söylenen %350 rakamın hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor dedik.
2_gramlık_yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
2_gramlık_yatırımcı ()maalesef sizin dediğiniz gibi hesaplanmıyor 22 iş günü tavan yapsa 8X yapar her günkü rakam üzerinden %10 yapacaksınız ilk yatırılan tutardan değil mesela 10 tl ise hisse 22 gün tavan yapsa 81 tl olur
0BeğenmedimŞikayet
asi_prens ()Amin inşallah sizlerinde güzel emeklerinize sağlık olsun ve herdaim iyiler yanımızda kötüler uzağımızda olsun varlığınız daim olsun her vakit. :)
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Emekleriniz var olsun, yolunuz açık olsun, selâm ve sevgiler..
1BeğenmedimŞikayet
asi_prens ()Hoş buldum teşekkürler sayın abim sizi zaman zaman takip ediyorum ve çok güzel tespitlerinize şahit oluyorum bu da beni ziyadesiyle mutlu ediyor sevgilerimle saygılarımla :)
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Öncelikle hoş geldiniz, beynin ekonomik olarak komaya girmesi nedeniyle sun'i havacılık devreye giriyor. Tespit doğru..
1BeğenmedimŞikayet
asi_prens ()Şu haksız yere boş Apoletleri olanları engelle sana like veriyorum geri alıyorlar en iyi yoldızı hak edenler sizlersiniz :)
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Mufettis Gadget ; ).
0BeğenmedimŞikayet
asi_prens ()Sizi çok iyi bilirim yazıklarınızı iyi takibe alırım ve önemserim :)
Kendine reklam ihtiyacı sürekli duyan bir şahıs üzerinden örnek hesaplama yaparak kendisi ve diğerlerin bişey bilmediğini ve kendine bile yararının olmadığını ortaya çıkaralım..
1- ayda %350 borsada kar ediyorum diyen zatın.
1 ayda %350 kâr yapması imkansız
Hafta sonları borsa kapalı
1 ayda hafta içi 22 gün yapar
Hisseler günlük maksimum %10 yükselir
22 gün boyunca her gün %10 yükseldiğini var sayarsak bile
22 x 10 = %220 yapar :)
İmkanı yok 22 gün boyunca her gün %10 yükselmesi
Suni havacılık değilde nedir bu?
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Tabii ki oyle Firat. Ben isin biraz da esprisindeyim. Artmasi ya da azalmasi ile ilgilenmiyorum, az cok biliyorsun beni. Elbette artsin isterim ama cok uzun vadeciyim ve hic sikinti yok benim icin. Olaya mudahil olup heyecan yasamak guzel oluyor (sinirlarimi bilerek) ; ).
0BeğenmedimŞikayet
asi_prens ()Burda altını çiziyorum hiç kimse bişey bilmez siz Tramp feed ve ekonomik verileri takibe alın.
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()A noktasindan H noktasina ulasan arac biraz geri gidecekse A ya kadar gerilemesin; E, F noktalari yeterli ; ). Fibonacci ye duyrulur )
sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Fibonacci ile aranızda.. ben girmiyim o mevzuya.
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Ben de oyle gordum ama umarim yanlis yorumluyorumdur diye soylendim kendi kendime. Kafam karisti… Oyle bir duzeltme ihtimali olmasin lutfen. 3300 lere okeyiz )
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Genel olarak yorumlanır ise, fibo degerleri olan 3746 ile 2715 arasında her yere kadar düzeltme yapabilir.
1BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Üstad ın grafiğini yorumlarsak haddim olmayarak cevap vermek isterim.
Düzeltmeyi bir önceki tepe noktası olan 3500 civarları, kesmez dahada dusucem derse 2800 olarak goruyorum ben.
Üstad iyisini bilir elbet.
@Strongwolf
KOŞKİNA61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KOŞKİNA61 ()Düzeltme su ne olur hocam
1BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Eline emeğine sağlık üstad..
1BeğenmedimŞikayet
hery_online ()Emegıne saglık