Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Sümeyra_81 ()Evet mutlaka elde bırakmak gerekiyor bir kilo da olsa. Malesef şimdiye kadar beceremedim. Elimde kalan satılmaktan kurtulan parçayı borç vermiştim gümüş 34 lirayken. Gümüş çok yükseliyor zarar edersin dedim. Ne kadar yükselecek ki bişey olmaz dedi.56 liradan geri ödedi arkadaş. Bende olmuş olsaydı çoktan satmıştım onu da:)
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Eyvallah kaptan teşekkürler. Büyük hedef gelecektir bence ama sadece düzeltme yemeden zor diye düşünüyorum. Sonuç olarak 49 50 görmeden bu grafiğin çok çok derin bir düşüş yapacağını sanmıyorum. Yavaş yavaş oraya gideceğiz gibi ama 2026 dan önce beklemem ben bunu. Yani zamanlama olarak erken gibi görünüyor ve düzeltme de gelmedi hiç çok ilginç?
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Sana da kolay gelsin arkadaşım. 14 yıllık büyük çanak 50 ons evet ana hedef ama ne zaman ve nasıl olur muamma. Oyunun kuralı ne ise onu yapmak şart.
Düşerse alım için nakit
Çıkarsa satış için ons
Elde olması gerekiyor ve bize düşen de bu gerçeği herkese öğretmektir
Thü
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum sana.
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Kaptan 43.74 44.21 25 bu aralıkta geriye dönük olarak son dirençler var 49 öncesi. Birde 44.64 civarı bir direnç var başka yok. Fibo 41.65 değeri de fibo olarak son direnç sonrası 49 çok sıkıntılı yerlere geldik gibi görünüyor bakalım buralarda ne yapacak? Ben yine aşamaz diye düşünüyorum ama bu hareketin asıl amacı da 49 ondan da eminim sadece düzeltme yapmadan gitmez oraya diye düşünüyorum.
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Bereketli olsun kardeşim. Ne olur ne olmaz diye full satma sonuçta neyin ne olacağını bilemiyoruz ve çok daha fazla çıkar mı çıkar bu. Bence artık sert satış yemesi gerekiyor ama tabiki sadece hayal. Yüzde 50 ihtimal var malum
Sümeyra_81 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Sümeyra_81 ()Hayırlı sabahlar kardeşim. Ellerine sağlık. 41.30 alımını ne olur ne olmaz 43.76 da sattım alım fırsatı verirse pişman olmayacak kadar. İlk duraktan da alırım yüksek ihtimalle. Çok da dipleri beklemem. Al sat yaptığım parçalar benim için çok değerli maliyeti 19 onslarda. iki yıl önce sizin alın daha aşağıları yok dediğiniz yerler. satıp alamamazlık yapmadan elde tutmaya çalışıyorum. 44.04 de de biraz daha satar. Dediğin tepeleri yapmasını beklerim artık. bereketli kazançlarımız olsun inşallah..
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüş ons özelinde ekteki mesajımı bilenler için
43,76 an itibarıyla ilk direnç rakamı cuk oturmuş ancak fakat ama lakin bence mimımum 44,04 e dokunması ve bermuda şeytan üçgeni içine girmesi gerekiyor
Olası düşüşlerde ise alım rakamları şunlardır
42,95
42,14
41,43
41,14
40,49
39,52
İlgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür
22 eylül 2025
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Ekteki mesajım yanlış olmuş kusuruma bakmayın lütfen doğrusu şu olacaktı
HÜMANİST_
(30 dakika önce)
Konu: #34239927 Grafik detay ve yorumları
Gümüş ons özelinde
42,83
43,76
Bermuda şeytan üçgeni
44,04
44,21
44,76
Önündeki olası satış rakamlarıdır ilgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür
Gümüş için HÜMANİST_ yorumu (15 saat önce)
Konu: #34239165 Grafik detay ve yorumları
Gümüş ons özelinde
Önündeki Bermuda şeytan üçgeni yani sert ve derin düşüş yaşama ihtimali olan yani yeniden otuzlu rakamlara düşme ihtimali olan 3 adet satış rakamları tespitim şunlardır
44,04
44,21
44,76
15 Eylül 2025
https://yorum. altin.in/tum/gumus
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüş ons özelinde
43,83
43,76
Bermuda şeytan üçgeni
44,04
44,21
44,76
Önündeki olası satış rakamlarıdır ilgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür
Gümüş için HÜMANİST_ yorumu (15 saat önce)
Konu: #34239165 Grafik detay ve yorumları
Gümüş ons özelinde
Önündeki Bermuda şeytan üçgeni yani sert ve derin düşüş yaşama ihtimali olan yani yeniden otuzlu rakamlara düşme ihtimali olan 3 adet satış rakamları tespitim şunlardır
44,04
44,21
44,76
15 Eylül 2025
https://altin.in/humanist_
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Rakamlarla cebelleşenlere saygıdeğer insan
İnsanlarla cebelleşenlere ise şeytan denir
Saygıdeğer insan olan herkese ömür boyu hayırlı kazançlar dilerim
Siz siz olun şeytanlardan uzak durun
Şeytanlara yakın olan benden uzak olur
Tercih sizin
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüş ons özelinde
44,04
44,21
44,76
15 Eylül 2025