Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yazdıgım seyı tekrar oku ne kımseyı hor görme nede boburlenerek yurume nede bırını kucumseme var kendı dınımı kutsalımı bana ogretme ınsanların manevı duygularından gırıp ornek vermene gerek yok burda ınsanın kendıne verdıgı deger ıle alakalı yazılmıs bırsey ve gulen yuz koydum sonuna on yargılı davranmasaydınız kınaye oldugunu anlardınız
Selim911 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Selim911 ()Küçümseyerek insanlardan yüz çevir me ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Zira Allah, kendini beğenmiş övünüp duran kimseleri asla sevmez. (Lokman Suresi 18. Ayet)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yok abı tartısmadım sadece acıklama yaptım bakıs acısını yazdım
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayın Broker sen kendine münhasır ideal bir insansın muhataplar eleştirme bile senin tartışmaman gerekmezmi.
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()neden ? senden varmı bırtane daha bu hayatta yok dımı herkes tek özeldır ınsan kendıne verdıgı deger ıle ölculur ve kendı degerımı ben kendım belırlerım bır baskası degıl.
Valide_hanım için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Hoş bir paylaşım olmamış
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()benım gıbı bırı bırdaha gelmez dünyaya:) tamam:)
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Like sana Broker vites düşürme... Sen bu işi biliyorsun.
2BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yanılma yok hocam hersey nızamı 3530$ 3500$ hala yön yukarı