Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()16.30 da açıldı.
Mustafa_tr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()hıc takıp etmıyorum abı:) sıtede yazıyor sag asagıda pıyasa acılıs saatlerı
Mustafa_tr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_tr ()Oğuzhan ABD 17:30 da aciliyor değil mi
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()tesekkur ederım hocam elestırmek herkesın hakkı ama emege karsı hakaret ıftıra yapınca ınsanın gucune gıdıyor olgunlugunuz ıcınde ayrıca tesekkur ederıyorum hocam
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yok gerek yok .. ben ciddiye almadım. görmüşsünüzdür. sizin benim ve ya başkasinin rakamlar aynı rakamı gösteriyor bazen .. normal şeylerdir .. boş verin ..
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()Gunaydın hocam ben yıllardır bu işi yapıyorum ne kımsenın teknık analızıne nede bırtane rakamına ıhtıyacım var en önemlısı bırbaskasının emegını alıp asla kendımınmıs gıbı paylasmam zaten traderlar baskasının analızıyle işlem acıp rısk almaz benım tum analızlerım sayfamda sızden ve gumus sayfasından rıcam @asifirtina nıcklı kısının hakkımızda yazdıklarına ıtıbar etmeyın bızı tanımayanlar ınanabılır bu mesajı okumak zorunda bıraktıgım ıcınde kusura bakmayın lutfen hocam acıklama geregı duydum
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()güçlü alımlar var .. altin 3500 den gümüş 41.80 den 17 eylüle kadar bir satış gelir diye düşünürüm .. ytd
Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Hep ilerimi gider Aynur hnm geri çekilme ne zmn olur tahmininiz nedir
0BeğenmedimŞikayet
asifirtina ()Tamamdır siz dikkatli ve ayık olun gerisi pek mühim değil dediğiniz gibi sizede hayırlı günler dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()faydam olucakti .. pc de eksık çıkıyor hep .. kaçtim ..
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()pek olucakti
asifirtina için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ():))
ek bakmiyorum ... amaç faydalanmak ..1..2 kişiye aydam dokunsa yeterlıdır ... size ve herkese iyi günler ...
2BeğenmedimŞikayet
asifirtina ()Geçen broker sizin yapmış olduğunuz bir analizi üstüne hafif bir oynama ile size sattı farketmediniz mi ? :)
0BeğenmedimŞikayet
asifirtina ()Aynur hanım merhaba