Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1573 04:38:19
EUR 48.4243 04:38:19
USD 41.8125 04:38:19
ALTIN ONS $4144.6200 04:38:19

Konu: Aynur hanımın tobo'su aktifleşirse...

Megafonun üst sınırını zorlar ki buda 41 civarı.

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

cihannüma ()

Tobo'nun tamamlanmasına az kaldı @Aynur1 hanım. :)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Ons ve dolar aynı anda geri çekiliyorsa gümüş ve Altın dan o zaman korkmak gerekir. Altına göre hareketi daha sert gümüşün. Altın %5 değer kaybediyorsa gümüş %7 yapar. Çıkarken de hareketi sert 1 yılda altın %30 arttıysa gümüş %35 arttı. Ons ve dolar yönüne bak. Tabiki euro dan geçeceksen dolar euro parite si önemli olur. Tekrar ileride euro alacaksan

ali_yenican için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Ben ilk fiziki gümüşü aldığımda 0.45 dolar dı gr fiyatı. 1000 dolar almak yerine 2 kg gümüş aldım. Şuan dolar alsaydım 1000 dolarım olurdu. Bugün 2 kg gümüş 110.000 tl 2680 dolar 1000 dolarlık alım 1680 dolar artmış.

Bu benim profilimdeki yazı

"1900 yılında 1 usd 0.17
1900 yılında 1 ons 18.96 dolar
1 ons Altın 3 lira 22 kuruş.
Bugün 1 ons altın kaç kat artış yaptı? "

Bunun kararını sen ver... uzun vadeci isen mantıklı olur. Ons yönüne göre hareket etmek birikimini arttırır. Sonuçta dolar euro parite si yıllardır 3 aşağı 5 yukarı aynı bunda çok sert hareket beklemiyorsan altın gümüş değerlenir diyorsan mantıklı... benim zaman sorunum yok. Aciliyetde paraya da ihtiyacım yok. Paraya ihtiyaçı birikim yapmak için duyuyorum. Aldım bekliyorum

ali_yenican için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ali_yenican ()

Hocam bu fyyatlardan gümüşe geçilirmi ewrodan veya hisse tavsiyeniz varmı

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

2016 yılında dedim ki globalde ve türkiyede bir kriz bekliyorum stagflasyon krizi " hiper enflasyon ve işsizlik " millet dalga geçmişti. Hatta benzer tarihlerde 2019 un 8. Ayından sonra gümüşte uzun vadeli yükseliş var demiştim. Ons 1236 dolar ken 2100 dolar düzeltmesi 1650 nin Altın a inmezse 3300 dolar seviyelerine gidiş mümkün demiştim. Herkesin bildiği yol en doğru yoldur. Sana da kolay gelsin

TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Takip etmek zor değil. Dünyada 80 trilyon dolar para var . 800 trilyon dolar işlem hacmi var. Bu süreç krize gebe... Para bassalar hiper enflasyon sürecinden artar basmasalar ekonominin çöküşü... basiti 11 trilyon tl hazinenin borcu 2 trilyon tl ötelenmiş borcu 4 trilyon tl insanların bankalara borcu 17 trilyon tl hesaplar... dolaşımdaki para M0 758 milyar tl... ne olacak? Bunu görmek zor değil.

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Yanlış hatırlamıyorsam bazı para birimlerine karşı Altın ve gümüş 1 milyon kat artış yaptı. Bunu çok eskiden bir kitapta okumuştum. Hatta yakin bir örnek 2008 yılı, Zimbabwe'nin hiper enflasyon süreci %231 milyon seviyelerine gelmişti. Altın ve gümüş yerel paraya göre 1 milyon kat artmıştı benzer süreçler tekrarlanacak malesef

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Belli olmaz... bu ay sonrasında global piyasalarda ne olacağını bilemeyiz. Direnç aralıkları artacak çoğu direnci kolay kırabilir. Grafiklerdeki indikatörleri dinlendirmek ve fiziki alım için veya foreksteki yatırımcıyı patlatmak için arada terse hareket olacak. Hatta 85 dolar seviyelerinden 60 dolara bir geri çekilme bile mümkün olabilir. Bak bir örnek vereyim. 1929 büyük buhranını araştırdıysan bilirsin. Aktın ons dow jones endeksine değiyor. Gümüş rasyosu 12 leri görüyor. Bu gelecek olan kriz ondan büyük olacak. Şuan dow jones 45565 dolar. Diyelim ki global krizde gördü. Rasyo 10 gördü. 1 ons gümüşün 4500 dolara yolu var demektir. Venezüella benzeri bir krizde yani oradaki artışları dolar tl ye uygularsak 1000 tl seviyesi mümkün olur. Yani 25 kat dolar artışı 115 kat ons artışı 2875 kat tl ye göre gümüş değerlenebilir. Çok agresif senaryo ama bu mümkün... benzer örnekler oldu.

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

1980 lerden bu yana yaklaşık 40 ila 45 sene içindeki direnç ve destekler 13 dolar ile 41 dolar arasında üzerinde engel yok. Teknik çalışırsa üst bolingeri deldiği yerlerde satış gelir kâr satışı onun haricinde beklentiler fiyatlar. Fed faiz indirimine gidebilir. Bunun sinyali var aslında. Ağaların biriktirme aşaması bitiyor bu ivmeyi arttırır. Fiziki teslimat krizleri sanayinin fiziki alıma ihtiyaç duyması vs... özellikle para sistemine güven kaybı bu yukarı ivmelendirir.

-2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

40 dolar ı geçince çok fazla dirençle karşılaşmayız sonrasında artışlar hızlanır. Uzun vadede fincan kulp formasyonu yapıyor. 49 -13 = 36 fincan derinliği 49 36= 85 dolar fincan hedefi kulp hedefi ile birlikte 100 120 dolar seviyeleri elliotda bunu destekler durumda... asıl hareket 5. Dalganın abc dalgaları bitince gelecek. 120 dolar gördüyse bunu 2 ye katlayacak. 240 dolarları konuşuyor olucaz. Bu dalgadan sonrada tahminen para sistemi değişir buda fiyatın minumum 1000 dolar olması demek... o nedenle fiziki alıma devam ediyorum. Benim hedefimde 3 yada 5 dolar kâr yok. 1 dolar almak yerine 2 gr gümüş aldım. Bugün 2.5 dolar oldu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum