Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Ben başarılı her şeyi tebrik ederim severim tebrik etmeyi. Tabiki yanılma da var arada ama başarı asla tesadüf değildir bunu unutmam onun için tebrik ederim arkasında emek vardır bilirim. Senin için önemi olsun olmasın ben buna bakmam ki. :)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()tebrık et etme benim için önemlı değil .. rasyo bir tepkisini alsin düşmeye devam edebilir ... bu günde geçemedi bastılar rasyoyu
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Aynur hanım süpersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Daha öncede dedim sana hatları iyi yakalıyor farklı noktaları hayal edip çiziyorsun bunlar güzel. Herşey hayal etmeyle başlar. :) Kolay gelsin yine bakarız arada tamam.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Rasyo takibime göre olmaz bence. Olursa ilk ben tebrik ederim seni unutma yorumu hatırlat bana gelirse. :)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()hedef 40.70 . günlükte 1 aya kadar zamanı var .. yanı 2..3 gün içinde olurmu bilemem.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()38.20 noktasında bir kanal çizdin ya bende orayı yazdım bak nasıl çalıştı o yatay kanal. :) Tabi değer mi bu kadar dar alanda al sat bilemem ben denemem şahsen bende makaslar değmiyor çünkü.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()38.65 kırılır belki bu ihtimal var yazdım zaten ama 39.25 30 mümkün değil kırsa bile iğneleme olur az gider geri satış yer. İzleyelim bakalım. Çizimler için teşekkür ederim sağol. Bunların çok faydası olur sayfaya takip edenler için. Bu hatları basite almamak lazım ise yaradığı takıldığı noktalardan belli. 2 3 gündür izliyorum hiç sorun olmadı bu grafikte. Teknik işte bu işe yarıyor.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Tobo işlemez bana göre çünkü engel var önünde ana direnç engeli. Tobo hedefi çok üstte sence gider mi oraya? Bana göre mümkün değil.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()tmm.. paylaşırım kırılır bence
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()38.65 kalıcı geçerse bu grafiği günceller misin sana zahmet.
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Bende burası 39.25 30 gibi şuan. İşte buranın kilidi 38.63 65 arasında. :) Son nokta burası olur bende üstü yok.