Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1644 04:11:03
EUR 47.7762 04:11:03
USD 41.0023 04:11:03
ALTIN ONS $3377.2000 04:11:03

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş
xagusd

4 h
kisa vade 39.14 ..39.44 e doğru bir yükseliş bekliyorum ..

31 ...34..3 ler var x de ve burada ..her kes özgürdür ..değişiklik iyidir ..

31 üstünde tarihi yillik kapaniş yapmak üzere ..34.80 üstünde 6 aylik, 37.50 üstünde 3 aylık tarihi kapaniş yapmak üzere ons gümüş ...

36 .65 yükselen kanal alt desteği kırılmadan 36.65 alti bende yok şu an ...ytd

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Yanlış anlama hatları iyi takip ediyorsun daha öncede dedim sadece benim farkım yaptığım analizi tek yön takip ederim hareket aşağıya ise onu o şekilde yazıyorum sonunda ya tutmazsa demiyorum veya tersi üste ise onuda o şekilde yazıyorum net olarak. Yoksa altta noktalar neresi destek olarak veya üstte direnç yerleri nereler bende biliyorum rakamları sıralarım ama anlamı yok bana göre.

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Haklı haksız demedim zaten çizimi yaparsın işaret edersin takip yerini gelirse tahmin analiz başarılı demektir gelmez ise başarısız analiz demektir onu demek istedim. Bana da oluyor normaldir bunda tuhaf bir durum yokki. Ben şahsen hiç takmıyorum yüzde yüz her analiz zaten tutmaz. Sadece analizlerin başarı oranı az olursa işte orada sıkıntı var demektir bir şeyler ters gidiyor demektir onu düzeltmek gerekir.

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

likidite 36.20 de idi .. her çizgi tatar mi ..30 kurş fazla satim yemiş ...39.14 bu gün gelmiş sayılır .

30 kuruşun hesabi yapilmaz spotta hem haklı çıkmak haksız çıkmak takıp ettiğim şeyler değil .. çok yoğunum .. işlerim var ..

TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Burada 37.8 civarından zik zaktan dönüp üste 39. xx lere gitmesi lazımdı ama 36.9 a inerek devam etti şekle göre uymadı ama megafon aktif o çalıştı. Zaten çalışmasa farklı olurdu bende işaret ettim sana o gün bu noktayı 36.70 diye.

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Senin buradaki grafik tutmadı benden fazla teknik bilgiye sahip olman bu olamaz herhalde. :) Dediğin şeyi bana bir daha yapmazsan sevinirim eminim bende sana öyle desem seninde hoşuna gitmezdi.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

megaon alt desteğinden altta fittiller gelebilir .. ilk başa bak .. amma 35.90 alti 1 gün bile kapanış gelmedi ..

39.6 dan 2 kuruş düşmüş .. ah pah ne düşmesi .. bu bir küçük düzeltme yatay bir süreç

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Zik zak 37.8 lerden sonra 39. xx dedin ya onu dedim. Megafonun desteğine indi orası iptal yani. Megafon sana göre çalışır yani öyle mi? Bana göre zor. Neyse onuda takip edelim ama iptal olan hatları yazsan daha iyi olur takip edenler bilsinler diğer hattın aktif olduğunu iptal olanı. Yanlış anlama ben öyle yapıyorum iptal olanı yazıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

günlük ve haftalık mumda güzel fitil oluştu .. alim var

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

bekle .. gelir 39

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Buradaki 2. Dip destek tutmadı o 2 dipten devam eden destek hattının Altın a indi ve şimdi direnç oldu burası iptal onu yazmadın? Megafon dediğin hattın 36.70 noktasına inecekti neredeyse. Hatta sana oranın altına insin gör o zaman demiştim ama inişte oradan destek alması gerekir tepki için dedim sonra. Tabi daha sonra orası da işe yaramaz da o sonraki iş ama bazı hatların çalışmıyor onları yazman gerekir iptal oldu diye. Çünkü buradaki hatta göre 37.8 lerin altına inmeden 39 a çıkış şekli vardı yanlış mıyım?

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

@Ali_Cesur dünkü

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum