Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bugünki paylaşımlar fazlasıyla iddalı gümüş düşüş trendinde bile max 10 dolar düşmüş şimdi 9 dolara düzeltme mi diyeceğiz 2020 yılında 28 dolardan 18 civarına düşmüştü salgınla beraber şuanda temel de ve trendde böyle bir durumun olduğunu düşünmüyorum jeopolitik risklerin devam ettiği ABD tarafında faiz indirimine gidilece günlerin yaklaştığı bu zaman da 9 dolar düşüş bence düzeltme değildir başta dediğim gibi çok fazlaca iddalı ve elinde malı olan kişilerin bunu size sorması normal cünkü büyük kafa karışıklığı bu paylaşımı yaparken nerede stop olunması gerektiğini de yazmanız gerekirdi 4 dolara kadar olabilir ama 9 dolar yüzdesel olarak almak çok çok iddalı ve sorumluluk gerektirir takip edeceğiz tamam
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Eyvallah kardeşim sonuçları yakında görürüz diye düşünüyorum. Bazı durumlar 1 2 hafta içinde bazıları 1 2 ay içinde belli olur. 4s de sinyallerin tepe dip hareketleri daha kısa zamanlı oluyur günlükte ise farklı. Ben genelde 4s den bakarım günlükte eşlik ederse o zaman farklı bir durum olur süreç uzar ama günlükte pek bakmıyorum başarı oranım az oluyor 4s daha iyi bana göre. Kendine iyi bak yine görüşürüz inşallah iyi tatiller...
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eğer tahmin ettiğim gibi ellilot sayımına göre bu hareketin dibi 20.68, tepeside 39.5 civarıysa mümkün görünüyor! bakalım bekleyip göreceğiz ama uzun sürebilir...
Katkı için teşekkürler
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet iğneleme yapması için 36-39 bandında çok oyalanırsa olabilir kademeli düzeltme olursa iğneleme şeklinde olmaz diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Karar sizin mal sizin... ben tahminimi yazdım sadece, güvendiğiniz başka teknik analizciler varsa onların değerlendirme ve öngürülerine bakıp son kararınızı verebilirsiniz hayırlı akşamlar
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Dediğim gibi bende düşüş 4 5 usd gibi bir şey dahası bende yok. Grafik kademeli olarak üste devam edecektir daha sonra. Önce düşüş sonra 40 bantı üzerine deneme eğer o kanalı üste atabilirse en az 3 4 usd lik bir alan daha açar kendine sonrası bu şekilde son zirveye devam edecektir. Yanılmazsam eğer durum bu ama uzun vadeli analizlerde sıkıntı çıkabilir sağlamlık bakımından daha kısa süreli analizlerin bana göre başarı oranı daha fazladır. Nedeni ise ileride olumlu veya olumsuz bir çok şey olabilir onslara etki edecek.
1BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta şimdi full gülüşteyim bu durumda ne yapmak lazım peki dolar a parite mi yapayım
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Buraya yazmamıştım ama ilk destek olarak 36.20 yi işaret etmiştik, birinci tuttu tam olarak oradan tepki yaptı, sosyal medya hesabımda paylaşım duruyor! Tahminim doğru çıkarsa yani ellilot sayımı doğru yakaladıysam 33.92 de bu tepki yapıp alt söylediğim alt bandlara düzeltme hateketi devam edecektir
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Ayrıca ons gümüş 39.5 değerini bende tepe olarak gördüm sonrası yok kâr alma yeriydi diye de çok yazdım. Üçlü bir tepe var son tepede şuan ve geriye indiği zaman destek hattını kırıp sonra retest vs alta doğru devam şeklinde bir beklentim var rasyodaki durumda bunu doğruluyor gibi geliyor bana. Bakalım haklı mı çıkacağız yakında belli olacaktır. Sadece düşüş noktası konusunda seninle aynı fikirde değilim aşırı bir düşüş beklemem 4 5 usd lik ancak.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Bir likede benden olsun. :) Geldim geleli uyarı yapıyorum bu konuda rasyo grafiğinde 4s rsi dipleri sıyırıyor dikkat etmek lazım diye ama bazı arkadaşlar rasyo gerileme yapacaktır diyorlar. Uyuşmazlıkları bayadır takipteyim yazdıkların doğru bana göre ancak ons gümüşte 30 a kadar bir düzeltme bana göre mümkün değil. belki iğneleme olarak 33 diyelim normalde 34 bantına kadar alan var bende. Kademeli olarak geri çekilmeden geldim geleli bahsediyorum tek yön vererek. Yakın zamanda belli olur zaten. 15 gün veya 1 ay içinde muhtemelen ama sert bir hareket olursa daha erkende olabilir onu kestirebilmek zor ama düşüşten eminim şahsen. Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim sana kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt yorumdaki 49.5 sehven yazılmıştır, doğrusu son gördüğü 39.5$ rakamı...