Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1713 18:47:48
EUR 47.7687 18:47:48
USD 40.7530 18:47:48
ALTIN ONS $3355.9400 18:47:48

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş

1 günlük rasyo

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

rasyo 87.35 mu o

4 h destekte tamda .. tepki vermesi normal ..

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Benim anlık olarak şuan 1,2086 1,2161

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

İyiymiş bizde özel kur olmasına rağmen makaslar açık. Sen o zaman dar aralıkta dahi al sat yaparsın. 1 usd düşse alır tekrar aynı yerde satar kâr alırsın. Bizde o imkân yok maalesef.

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Örnek olarak 1,210 -1213

TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Sen ne kadar bir aralıkta al sat yapıyorsun? Eskisi gibi 50 cent 1 dolar hareketleri bir şey kazandırmıyor daha geniş bant hareketleri lazım.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Mesai saatlerinde N... iyi. Baya kurtarıyor mesela 37.200 e düşse yeniden 37.700 e gitse kâr yazıyor. Neyse küçük düşünmeyelim sağol kardeşim, sana bol şanslar.

1BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Artık kısa dar aralıklarda al sat yapmak mümkün değil o yüzden tepeyi bulan bir grafik için az düştüğünde ben alınır demem değecek kadar insin o zaman ancak alınır. Oraları da yazdım zaten. Eski makaslar olsaydı daha dar aralıkları yazardım alın satın diye bilen bilir bizi ama artık o dönemler değil.

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Çok haklısın aslında küçük düşünmeden 38.500 den evdekileri satmak lazımdı. Oradan 1 dolar beklemekten 2 3 dolar aşağıdan almayı denemelisin. Nasib diyelim. Bir miktar ilave alsat yapabiliriz inşaallah...

1BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Grafik tepeyi hedefi buldu 39.5 ile ve orayı aşırı bir geçme söz konusu olmaz bana göre. O açıdan biraz çıkmış inmiş fark etmiyor dalgalanma olur ama yön baskısı artık alta doğru olacaktır ama zamanla 39.5 ve 40 üzerine yerleşir sadece bu şimdi değil diyorum ben. 34 lerden alınan veya daha altlardan alınan gümüşlerden kâr alma yeriydi 39.5 ben bunu bilir bunu derim. Yakında belli olur ne demek istediğim. Zaman sadece biraz zaman.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sağol buralarda ol yeterli.37.700 Altın a bi atsın bakalım oyalarmi hızlı yukarı atarmi görelim.

1BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

38.4 5 gibi tepede sana ne dedim 38.7 8 e kadar olan alan baya önemli retest noktası buradan dönme olasılığı yüksek daha önemli olan ise 39.5 ile 40 arası buraları geçmesi bana göre mümkün değil dikkatli takip et dedim sonra 37.5 e kadar düştü yatay devam ediyor veriler yüzünden ama sonra devam edecektir kademeli olarak düşmeye. Belki dalgalanma olur biraz veriler ile ama benim için bir anlamı yok benim takip aynen devam düşüş olacak diyorum net olarak daha öncede çok defa yazdım bende iki taraflı takip yok yön tek ve alta doğru kademeli olarak ve en az 36 34 e kadar.

1BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Ali kardeşim çok paylaşım yapmamaya çalışıyorum arada bir özet geçip tekrar köşeme çekiliyorum. Bende değişen bir şey yok ne dediysem o bu grafikten pek bir şey beklemeye gerek yok dar bant 38.7 8 arası tepe 36 ile 37.5 arası dip olur geniş bant ise 39.5 ve 40 arası tepe 34 35 arası dip olur olay bu. Sadece bir hatırlatma olsun başta ne demişsem aynı şeyi söylüyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Tuğra bey neredesin. Bugün hiç paylaşım yapmadın.37.700 aşağı yönlü kıramadım.. yukarı döner mi.

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Noktasal yakalamak her zaman kolay değil ama durduğu yerler sıkıntılı diye düşünüyorum çok defa yazdım. Bu 38.5 olur 38.7 8 olur bakarsın 39 iğneleme olur ama aşırı yer yok üstte iyi takip etmek gerek. Daha çok 38.7 8 e kadar olan alan için öncelikli sıkı takip şart retest edip dönebilir. Tepelerde olan bir grafik var ben bunu derim.

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Günlükte rsi dipten dönüyor 4s desen oda aynı bunları hesaba katmak lazım diye düşünüyorum ben.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Satış için 38.70 leri beklerken, 38.500 ude elimizden kaçırdikmi dersin.

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Bu güzel evet sanki retest ile geri gibi ama sanmam bu çalışsın. Çizimler güzel eline sağlık. Hangisi çalışacak bakalım ama benim yön belli tek yön ve yavaş yavaş üste doğru devam şeklinde.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum