Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Derin bir düzeltme olursa dediğin doğru. Ben biraz daha üste düzeltme olur ve direnç kırar demek istedin sandım. Çok geriden gelen trend desteği kırılmadı zaten benim dediğim kısadaki trend kırıldı Altın da devam ediyor. Benim için sana dediğim o 2023 ten gelen direnç hattı önemli diğer dirençler ayrı o hattın altında bulunan ara dirençler olarak bakıyorum onlara ve şuan oralarda takılıyor. Noktalarımı yazdım ara noktalar olarak takibe devam gayet iyi çalışıyorlar.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu yükseliş dalgasının dibi 20.68 den başlıyor tepesi de son gördüğümüz tepe 39.52 diye tahmin ediyorum. bu dalganın düzeltmesinden sonra devam eder, ama günlük grafiğe göre olduğu için biraz zaman alabilir. Tahminim 32.33-30.10 bandı arasında bir noktaya kadar düzeltme yapması muhtemel görünüyor
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Haftalıktaki dojiler ve diğer mum formasyonları sıkıntı! Yükselen trend kırılmış olumsuz durumlar çok bana göre. Neyse görüşler farklı olabilir takip edip bakalım haklı çıkarsan tebrik ederim seni. :) Saygılar görüşmek üzere...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ben orta- uzun vadede logoritmik bakıyorum grafiğe...
Senin baktığın lineer yani normal grafiğe göre de o dediğin üst banda iğne atmış bu da orayı kırmak için (4 saatlik yada günlük grafiğe göre)Düzeltme bittikten sonra tekrar deneme yapacağını hatta kırılacağını gösterir! temas etmeseydi uzun süre denemezdi!
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Hattın temas noktası zamansal olarak değişiyor ancak bana göre kırması zor. Düzeltmeden sonra en fazla ya bu hatta tekrar çıkar yada seninde takip ettiğin kama ya retest yapar geri salar. Buda en iyi senaryo üst bölge için bana göre. Bende yön alta doğru kademeli şekilde. Rasyo yön üste dönecektir yakında.
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkür ederim hoşbulduk...
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Düzeltmeden sonra kıracak dünkü rasyo yorumunda da belirttiğim gibi rasyo günlükte olumlu haftalıkta olumsuz!
Hayırlı akşamlar
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()emekleriniz sağlik .. sayfada yeni girafikçi görmek ne güzel .. işte bu .. farklılık iyidir .. hoş geldiniz.
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Ayrıca çalışmalarında kolaylıklar dilerim hayırlı akşamlar...
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()En alt grafikteki 2023 ten gelen direnç hattını kırması çok zor bana göre. Geldiğim gün belirttiğim çok uzun zamandır takipte olduğum çok çok önemli bir hattır orası. Son 39.5 te oraya tam temas ederek satış yedi 36.2 ye indi. Daha öncede 32 ve 34.86 da satışı yine bu hattan yedi. Şuan üst bant hem burası hemde Altın a kırdığı yükselenin destek hattı şuan burası direnç konumunda ve retest hattı. Senin yükselen kama dediğin grafik. Buraları aşması zor bana göre. Altta ise 33 35 arası bölge destek için iyi yerler. Kanal aralığı 5 6 usd aralığı diyelim kısaca.