Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Eyvallah abi Allah razı olsun
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ekliyorsun direnç rakama
Örnek 3 mü direnç, yüzde 3 yuakri 3.09 a iğne atabilir vadeli'de normal o, tekrar 3 üzerinde kapanislae olur ise artık orası direnç değil destek olur. ama Bizim rakamlar vadeli rakamalri, spotta biraz farklılik olabilir, satış yazar isen bi iki tık altını baz al spotta
karabigalı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Abi bişi sorabilir miyim %3 igne payı ne demek düşüyormuyuz ekliyormuyuz
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Abi sahmeranı zaten okuyorum ama senide okuyorum teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Eteryum almam önceden almıştım var elimde xrp ile düşük görünce alıyorum 3.40 gördümü gönderiyorum
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Roketci kayıp, o eth de prof
Ben acemi kalırım onların yanında, Şahmeran usta daha iyi bilir, onunda fikrini al derim,
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()İnş daha çok kazanırsın
Xrp napacagi belli değil, ona bişey diyemem ama eth spot asla almam şahsen. ornek 300nbinlik eth alacağıma 100n binlik Batma riski düşük olan coin alırım daha makul. tabi karar senin
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Eyvallah abi ben para gectikçe almıştım al satçı degilim kendi kendime bilgiler yapıyorum maliyet 130 Xp için biraz dolar ım var bekliyorum Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()4090 ana direnç, iğne payı hariç,3380 destekti, ordan döndü, aşağı kırar ise 3200 ilk destek.4090 kırar ise 4200 iğne payı hariç rakam göremedim başka, shoortculari yemek için 5100 e vurur mu bilmem, vadeliye göre hesaplamak lazım, yarın bi hesap yapim bende işlem alır mıyım diye. ama haftalık muma bakınca salmaz gibi bu, kötü bbir haber akışı olmaz ise. ben olsam burdan almam, yeşilde alım olmaz bence.
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Total 3 dirence geldi, coinlerin trendi yarın belli olur bence, yukarı devam etmesi daha olası gibi ama birden olmaz, haftasonu muhtemelen hacimsiz geçip vadelide pozisyon toplar
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Abi eteryum için de görüşlerini yazarmısın
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Total 1.0 a kadar devam,1.1 fayk bölgesi, Longlarimı kısmen kapatır yuakri artacak mı diye beklerim, rakamda olan olur ise short denerim ufaktan
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()2.57 gelirse ufak ufak almaya başlarım teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Eyvallah abi
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()3.345 üzeri atmadan gitmez bence,2.57,54 en yakın destek bende, oraya gelir o rakam Altın da günlük kalıcılık sağlamaya başlar ise 1.9 a kadar olası,3.345 üzeri ilk direnç spotta 4.2 bende
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Abi xrp hakkında bişeyler yazarmısın al satçı degilim 1.70 1.80 aldıklarını 3.40 tan sattım 2.90 dan yerine koydum elimde biraz daha nakit var ekleme yeri neresi
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Total 3 1.1 e kadar çıkar git gel olarak, orası karar yeri altcoinlere