Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1711 18:07:15
EUR 48.6784 18:07:15
USD 41.5678 18:07:15
ALTIN ONS $3760.3900 18:07:15

Konu: Gümüş ons genel görünüm

#GÜMÜŞ #XAGUSD ONS Genel görünüm,
Haftalık grafiğe göre uzun uğraşlar sonucunda 31.6(neredeyse 1 yıl sürdü)zor direncini kıran gümüş şuan 36.24 üstü kaldıkça ilk hedefi 42-44 bandı civarında görünüyor! Devamı halinde 49$ Fibonacci direncine kadar yol alabilir!36.24 Altın a sarkması halinde 33.92ye kadar hatta 31.75 bile olabilir! kısa süreli testler yapabilir

NOT:Haftalık iki seri kapanışa göre bir alt destek yada direnci hedefler

Yorumlar (29)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Birileri görüneni kabul etmek istemiyor daha fazla kar için üstleri bekliyor. Bana göre de daha üstleri için zaman var gün gelir 40 üstüne atar 43 45 hedef yapar sadece biraz daha zaman var buraya bana göre. Şuan sıkıntı bende takipteyim. Kolay gelsin biz yine her şeye rağmen yazmaya devam edelim zaman ne gösterecek bakalım.

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Ben gördüğümü yazıyorum:)paylaştığım grafiklerle de açıkladım.
Kimseye alın satın da demiyorum
Herkesin kârı zararı kendine

TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Aman dikkat et hedef tahtasına oturma benim gibi. Burada 39.5 üstü zor demek büyük cesaret istiyor.

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Yani 39.50 lerde dolar a parite yapabiliriz

4BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

şuanki teknik göstergelere göre 39,5 üstü zor görünüyor! bende görüntü olumsuz geçen hafta Altın da gümüş de döndüğü yer itibariyle de olumsuz! görünüyor! al- sat diyemem hayırlı günler

Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Mrhaba usta gümüş düşer mi çıkarmı sizce ful gümüşteyim ben dolar a parite yapılır mı grafik anlamıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@YUSUF_ENES16 alt yorum

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Estağfirullah usta emeğine sağlık istişare etmekte fayda var bilgi için teşekkürler hayırlı geceler Allah'a emanet tamam

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Tamam benim açımdan sorun yok kardeşim, yazdıklarım genele... eğer yanlış anlaşılıp yada anlayıp seni kırdıysam özür dilerim.
hayırlı geceler

Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Eyvallah hayırlı geceler
Kimseye zorla al- sat dediğimiz yok! Hatta bugün bir takipçim sordu alsat demedim demem, ben yorumumu paylaşırım herkesin kârı zararı kendine...

Ya kardeşim bir bitmediniz!
sayfaya redit 30 tepesinde geldik(bu hedefi de tarihine kadar ilk verenlerden biri benim @Yaseminnisa abla hatırlar mı bilmem) buradan döner dedik döndü 40-50 ciler bizi hedef aldı,
17.5-20-22 de geldik dahada düşecek diye yine saçma sapan sataşanlar oldu

32.5-26.5 düzeltmesi yine aynı açın bakın geriye doğru grafikler yorumlar duruyor!

Bu sayfada ilk ve tek hesabım @Periyot kesinlikle yan hesabım olmadı olmayacak.

"Hafta da bir burdayım"
bu defa inadına da olsa gitmeye niyetim yok!

1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

İlk yprum 42 44 49 hedef ikinci yorum alt destekler evet piyasa iki yönlüdür fakat rakam Şuan tam ortada yani 38 de buradan yukarı mı aşağı mı gidecek yön neresi onu takip ediyoruz Tabiki derdimiz polemik yapmak değil doğru işlemi bulabilmek kimse kimsenin düşmanı değil Taner hocayla 6 yıldır tanışıyoruz keza senle de öyle özelde görüştüğümüz çok oldu yaşayıp göreceğiz ben istiyorum diye çıkmaz sen istiyorsun diye düşmez yaşayıp göreceğiz bereketli kazançlar tamam

1BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Yaşa kardeşim ağzına sağlık iyi dedin. Yorum yazmaya korkar oldu millet bunların yüzünden. Adımız manipülasyoncuya çıktı iyice.

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Benim amacım kafa karıştırmak değil, eğer orta yada uzun vadeci olarak alım yapmak isteyen olursa, sabredilirse alım yapma ihtimali var onun için paylaştım. Belirttiğim noktalardan orta uzun vadecilere göre stop yada alım yapabilirler, kısa vade işlem açanlar, yani kısa tepki hareketlerini değerlendirmek isteyenler için, aslında anlayana ara destek ve dirençleri de yazdım. Mesela bir sonraki tepki için alınabilecek nokta 33.90 civarı görünüyor! tepki noktası muhtemelen 36.54 e kadar olacak gibi görünüyor! gibi gibi neyse verdiğim son ayrıntı olsun. Çünkü orta uzun vade rakamlar daha sağlıklı fakat gerçekleşmesi zaman oluyor Abbas kardeş, biz(Taner Hoca ile)burada 22 dokarlardayken millet ağzına 36-42 rakamlarını ağzına almaya korkarken verdik... O zamanlar da site ve sosyal de bizi takip edenler şahittir. Bak zaten tahmin diye de belirtiyorum, iyi takip edenler ve grafiği iyi inceleyip içindeki açıklamayı üşenmeyip okuyanlar anlar diye düşünüyorum. Amacım kesinlikle polemik değil kafana takılan kısa orta uzun vade beklentilerimi daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. kısa- orta- uzun vade tahminlerimi içeren grafikleri paylaştım. Beni anlamayan takipten çıksın kafası karışmaz olur biter. Bu zamana kadar kim ne sordu da cevapsız bıraktık?

Bak kardeşim piyasa ne sen istiyorsun diye yükselir, ne de ben istiyorum diye düşer bu anlasan iyi olur.
Ben grafikte gördüğümü yorumlayıp paylaştım, beni bilen bilir, haber veri takip etmem...

Neyse milletin kafasını ütüledim, kusura bakmayın.
Herkese hayırlı geceler

1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Adım adım gidelim fiyat 38 de diyelim geri çekilme başladı bekledik 36.2 geldi bekledik 35.26 ya dokunduğunda stop olduk Yani anlık fiyattan 3 dolar aşağıda zaten 60 Cent makas vergi 34.7 Altın da gr artmaya başlar ki 32 ye takribi 2.5 dolar civarı yani anlık fiyattan 6 dolar aşağı da biz hata payı ile 2 dolarlık işlem mi yapmış olacağız ? Eğer doğru ifade etmiş isem böyle bi anlayış bana göre kafa karıştırmaktan başka hiç bir işe yaramaz ayrıca Şuan ki temel akışın ve trendin bu denli derin bi düzeltme yapacağını hiç düşünmüyorum yalnız şuna eminim bugün ki paylaşımlardan sonra bu siteyi takip eden bi çok kişi paranoyak olmuştur olmadıysa bile olma adayıdır hayırlı akşamlar herkese bereketli kazançlar tamam

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Fiyat an itibariyle 38 dolar da evet 36.24 üstünde kaldıkça 42 44 ve en son çanak hedefi 49 testi ben burda 3 aydır 36 Altın da 1 gün bile kapanış almayan gümüşü hep yazdım buradaki ifadelere göre yatırımcı nasıl pozisyon alabilir 30 düzeltmesi olabilir dedikten sonra kim 36 da 35 de gümüş alabilir 33 dolardan bu yana bu tip söylemler yüzünden kimse de gümüş yok bu şekilde 2 taraflı yorumların kafa karıştırmaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum uzun bant aralığı bu şekilde yazılıp çizildiği sürece ne alan tutabilir ne de satan alabilir 36.24 üstünde kalan gümüş alınmalı mı yoksa 38.74 geçilmedi diye elde ki satılmalı mı açık ve net söylüyorum yatırımcı sadece paranoyak olur başkada bi şey olmaz tamam

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Fiziki başka ya. :) Neyse hayırlısı olsun biz diyeceğimizi dedik dediğin gibi ve beklemeye başladık sonucu bir görelim bakalım neler olacak. Bu arada baya yazdık başka yazanda yok. :) Hayırlı geceler...

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Artık söz bitti piyasayı izleyip göreceğiz:)
Hetkesin kârı da zararı da kendine...

Şunu da belirteyim, gümüş Altın platin fark etmez bende fiziki varlıklara yatırım yapılması tarafındayım

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

Grafik güzel o zamanda yazıştık seninle ama ben yükselen olarak bahsettim orada ve takip noktalarımız aynıydı bende aynı noktayı 38.7 8 arasını retest olarak yazdım çok. Tam temas sağlandı geri saldı dalgalanma devam ediyor ama hedefe inecektir grafik ve 36 anlık tepki dışında başka bir şey yapamaz bence bende tek yön hedef tek oraya kadar olan destekler ancak işlerini yaparlar ama kale gibide duracaklarını sanmıyorum ben. 37.5 36.2 bunlar zamanla görevlerini bitirirler asıl noktaya ulaşır bence grafik.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@Abbas__baş alt yorumdaki grafiğin içinde stop noktası ve al noktası yazıyor! hemde kapanış değil dokunuş olarak...
Hayırlı akşamlar diliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Üstüne atamazsa sakat diyorum

Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Salih_C ()

38.78 alti haftalık kapanış yaparsa alt destege gider dedin değil mi

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Evet aynen öyle görünüyor, ben 36.24 desteğini işaret ettiğimde fiyat 38.20 civarındaydı! sonuç olarak ilk desteği yokladı! grafiğini yeni açılan bir sosyal platformda paylaşmıştım 38.20 seviyesindeyken...

Zaten bende düşüş ve yükseliş şartlarını az önce attığım yükselen kama grafiğinde açıkladım. isteyen istediği gibi pozisyon alır!

Katkı için teşekkürler hayırlı akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Silkeleme için önce yukarı gidiyor havası vermesi lazım ama 3 aydır destek kırmayan bi Ons var yukarı ihtimali daha fazla gibi duruyor emeğine sağlık tamam

0BeğenmedimŞikayet

TUĞRA44 ()

38.7 retest noktası evet ancak kama içine tekrar atsa dahi daha uzun noktadan gelen direnç hattı çok sağlam anlık 40.1 gibi bu değer ve orayı aşması daha zor bence. 28.4 civarlarından beri iyi çıkış yapan bir ons var ama sanki ivme kaybı yaşayacak gibi görünüyor. 36.2 düzeltmesi bana göre yeterli değil ve daha geriye inmesi gerekiyor. Bazı durumlara göre bu hemen olacak iş değil gibi görünse de sıkıntılı olan durumlarda var bugün baya değindim bu konulara. Ben aşırı çıkış yönlü değil biraz geri gelme yönlü takipteyim 39.5 tepesinden sonra. Çizim için eline sağlık kolay gelsin.

1BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Emeğinize saglık sizi tekrar görmek güzel

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

36 seviyesi kırıldı evet:)
Ama şöyle bir silkeleme yapma ihtimali var:)
Hani şu 34.60 tan 28.40 iğnesi gibi olabilir:)

Ben stop ve al dokunuş rakamlarını gördüğüm kadarıyla yazdım, Doğrusunu Allah bilir
Hayırlı akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Ben bir şey demiyorum grafik söylüyor:)

Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Emeğine sağlık usta hoşgeldin poyraz ben Mayıs 20 den Bu tarafa 36 Altın da 1 gün bile kapanış almadı bu yüzden dediğin gibi ilk hedef 42 sonra 49 gümüşte yolumuz uzun bilgi için teşekkürler tamam

0BeğenmedimŞikayet

Salih_C ()

Alım yapicam ama bekliyordum 38.78 kapanış gelmezse alt desteklere iner 36 tutmazsa 33 hatta 31 diyorsun bakalım nasil olucak

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum