Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Üstüne atamazsa sakat diyorum
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()38.78 alti haftalık kapanış yaparsa alt destege gider dedin değil mi
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet aynen öyle görünüyor, ben 36.24 desteğini işaret ettiğimde fiyat 38.20 civarındaydı! sonuç olarak ilk desteği yokladı! grafiğini yeni açılan bir sosyal platformda paylaşmıştım 38.20 seviyesindeyken...
Zaten bende düşüş ve yükseliş şartlarını az önce attığım yükselen kama grafiğinde açıkladım. isteyen istediği gibi pozisyon alır!
Katkı için teşekkürler hayırlı akşamlar
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Silkeleme için önce yukarı gidiyor havası vermesi lazım ama 3 aydır destek kırmayan bi Ons var yukarı ihtimali daha fazla gibi duruyor emeğine sağlık tamam
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()38.7 retest noktası evet ancak kama içine tekrar atsa dahi daha uzun noktadan gelen direnç hattı çok sağlam anlık 40.1 gibi bu değer ve orayı aşması daha zor bence. 28.4 civarlarından beri iyi çıkış yapan bir ons var ama sanki ivme kaybı yaşayacak gibi görünüyor. 36.2 düzeltmesi bana göre yeterli değil ve daha geriye inmesi gerekiyor. Bazı durumlara göre bu hemen olacak iş değil gibi görünse de sıkıntılı olan durumlarda var bugün baya değindim bu konulara. Ben aşırı çıkış yönlü değil biraz geri gelme yönlü takipteyim 39.5 tepesinden sonra. Çizim için eline sağlık kolay gelsin.
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Emeğinize saglık sizi tekrar görmek güzel
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()36 seviyesi kırıldı evet:)
Ama şöyle bir silkeleme yapma ihtimali var:)
Hani şu 34.60 tan 28.40 iğnesi gibi olabilir:)
Ben stop ve al dokunuş rakamlarını gördüğüm kadarıyla yazdım, Doğrusunu Allah bilir
Hayırlı akşamlar
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ben bir şey demiyorum grafik söylüyor:)
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Emeğine sağlık usta hoşgeldin poyraz ben Mayıs 20 den Bu tarafa 36 Altın da 1 gün bile kapanış almadı bu yüzden dediğin gibi ilk hedef 42 sonra 49 gümüşte yolumuz uzun bilgi için teşekkürler tamam
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Alım yapicam ama bekliyordum 38.78 kapanış gelmezse alt desteklere iner 36 tutmazsa 33 hatta 31 diyorsun bakalım nasil olucak