Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Yok sıkmıyorum zaten hayat eyvallah kardeşim:)
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Size aynen katiliyorum zaten de canınizi sıkmayın diye dedim:) oluyor bazen.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler ama bence ben net yanıldım ama en azından yanıldığımı anlatan herkesin anlayacağı bir işaret verdim:)haber akışı tekniğe göre piyasaya verilir, en azından ben böyle düşünüyorum:)
Size inat söylemiyorum benim haber akışı takip etmediğimi en azından sıkı takipçilerim bilir.
Çünkü bana göre "teknik önden gider, temel onu takip eder"
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Bazi zamanlar bir haber tekniğin önüne geciyor, bir seyler yapmaya calısan hata yapabilir hiç bir şey yapmayıp hatasız olmaktan iyidir bence. Emeg‘inize sağlık
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu sayfa da en son paylaştığım gümüş beklentim beklentim tutmadı, ama bakın grafiğin içinde olumlu ve olumsuz senaryoya göre dokunursa al yada stopla gibi not düştüm. bence gayet anlaşılır ve tatmin edici paylaşım olmuş o zamanlar... Yani demişimki yukarıda şu noktaya dokunursa benim aşağı beklenti çöp olur. alırsanız daha iyi olur minvalinde yazmışım, bu paylaşımdan bir önceki grafikte de 82$ hedef vermişiz zaten... Not:Bu rakamları ağzına almayı cesaret edemeyenler sayfaya akşama kadar masal anlatıyordu. Disk atan arkadaşa gelsin, atmaya da devam etsin, dediğim gibi en azından benim işime yarıyor, paylaşımın düşüp düşmediğini anlıyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Cümleten hoş bulduk
@TUĞRA44
@Abbas__baş
@iilyas
@Salih_C
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Hoş geldiniz Mehmet hocam elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Hsg kardeşim ellerine saglik