Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
2BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Teşekkür ederim bende haftalıkta iğneleme olarak çıkış kapanışları ise alta doğru yapacaktır diye düşünüyorum. Son mum ani harekette yapabilir her 2 grafik içinde geçerli olacaktır bence. Formasyon sıkıntılı bir formasyon bana göre ve inşallah tam çalışmaz. Sayfaya faydası olacaktır diye düşünüyorum ben şahsen bu bilgilerin.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt destekler 89.9-82-75.30
Üst dirençler 96.49-110 rakamlar haftalık
Rasyo da haftalık destek 96.49 civarındaydı uzun süredir kırık günlük destek 89.9 civarında oraya tutunmuş görünüyor! Muhtemelen rasyo yukarıdaki 96.49 civarındaki kırdığı desteğe doğru düzeltme yapıp yani onay alıp geri gelecek gibi görünüyor! grafik haftalık ve günlük olduğu için zaman alabilir!
Üstelik Awensome indikatörü günlük rasyoya göre olumlu, haftalıkta olumsuz bir görüntü çizerek bunu destekliyor! yani göreceğimiz muhtemel rasyo yükseliş hareketi günlükteki olumlu hareketin görüntüsü, geri gelmesi de haftalıktaki olumsuz görüntünün devamı olacak gibi görünüyor
Awensome ellilot dalga takibi için kullandığım bir indikatör
Hayırlı akşamlar umarım sayfaya fayda sağlar
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Son olarak bir şey sormak isterim sana, ons gümüş haftalık ve rasyo haftalıkta son mum hariç önceki 4 mum ile alakalı ne düşünüyorsun sen? Bana göre sıkıntılı bir durum var gibi bu grafiklerde. Rasyo üste ons gümüş alta doğru işaret ediyor gibi formasyon olarak. Dojilerde mevcut. Kapanışlarda ne yapacak bakalım ama hoşuma gitmedi bu durum.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Valla kardeşim ben olanı dedim. :) Benden eski olanlar daha tecrübelidir diye düşünüyorum ben. Görüşmek üzere kendine iyi bak Allah'a emanet ol hayırlı akşamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Estağfurullah kendi çapımızda yorumluyoruz, ustalık gibi bir iddiam yok kardeşim, fırsat buldukça bende arada uğrarım görüşürüz inşallah
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Benimde yaş 44 aynı yaşta sayılırız. :) Eskiden bende öyleydim dakikalık dahi takip ediyordum ama artık biraz daha uzun yollu takipteyim. Yinede bağımlılık yaptı tabi kolay kolay bırakamıyoruz. :) Zevkli oluyor benim için ancak burada sürekli takılmak biraz zorluyor farklı nedenlerden dolayı onun için biraz ara veriyorum arada mecburen. Şimdilik buralardayım müsait oldukça yine görüşürüz kardeşim. Bildiğim kadarıyla sen benden daha eskisin o yüzden ustam diyorum sana. :) Hayırlı akşamlar tekrar.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()1dklıktan Yıllık grafiğe kadar takip ediyorum:)
Artık alışkanlık oldu! Fakat eskisi kadar kendimi piyasaya esir etmiyorum. piyasaya esir olunca hayat kaçıyor yaş 43:)diyelim.
Ara ara rakamlar değiştikçe sosyal platformlarda grafik paylaşıyorum. bazen ayda, bazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir
zaten haftalık aylık 3 aylık 6 aylık yıllık rakamlar uzun süre değişmiyor arada baksam yetiyor! ara sıra da 4 saatlik oluşum var mı diye kontrol ediyoruz.
Hayırlı akşamlar size de kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Ben daha önce strongwolf ile çok takip ettim bu hattı ve en son 34.86 da temas etti buraya. Hat güzel çalışıyor üste çıkışlarda ben her zaman buraya bakıyorum geniş açılı grafikte onun dışında farklı takip ettiğim yerlerde var o ayrı. Güzel çalışan bir hat olduğu için değindim. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin hayırlı akşamlar...
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Usta sırasıyla zaman içinde 42 44 ve en son çanak hedefi 2011 zirvesi 49 dolar görülecek Trump varken onslarda geri vites zor hele de Altın da geçen hafta powelın manipülasyonu 1 gün sürdü roket tarafındayız devamke tamam
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet bahsettiğiniz hat bende de mevcut 6-7 tane ayrı gümüş ons grafiği takip ediyorum! Ama rasyo 90 Altın da kaldıkça benim gördüğüm, arada gümüş ons düzeltme yapsada ivme kazanarak yükselişe devam edecek gibi görünüyor! Artık rasyo gümüş lehine...
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()@Periyot usta buradaki noktaları incelersen daha uzun noktadan gelen hat dediğinin ne demek olduğunu görmüş olursunuz. Bu hattı çok iyi takip eden bir arkadaşımız ile birlikte uzun zamandır takipteyiz ve bugüne kadar bu hattı hiç üste atamadı. 39.5 te de temas ettiği hat burası oldu. O günlerde burada olmadığım için yazamadım ancak çok önceleri bu hattan çok bahsettik burada. Strongwolf ü bilirsin onda grafikler olması gerek.
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()O zaman onun eline sağlık diyelim kardeşim. Sanada teşekkürler hayırlı günler...
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
50mg ()Ben çizmedim. Çizenin eline sağlık. Hoşuma gitti paylaştım.
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Grafik güzel eline sağlık. Birde haftalıkta veya günlükte 2023 Ocak ve Nisan tepelerinden gelip 2024 Mayıs ve Ekim tepelerinden geçen ve geçenlerde son tepe olan 39.5 civarı olan hattı çizersen oda sana güzel bir direnç hattı olur. Kolay gelsin.