Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sosyal medya sayfamda yakın zamanda imasm için kullandım mesela :) Şarkılı türkülü program yaptım ama sonunda dikkat, şurası fena direnç.. ! demeyi unutmadım:)
Kimbilir_belki için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Getirdin de yemedik mi? :(
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()aşure yaptın mı kanka:)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Hocam bu tür şeyler borsa platformunda daha dikkat çeker burda herkes Altın la uğraşıyor
1BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Sağolun sizede bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Güzel gitti ve iyi de kazandırdı bereketli olsun.
Altın_yönü için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Profilinizden baktım bende de halen bir miktar mevcut kapanış itibarı ile % 335 kârlılık oranı gösteriyor .
Bir kaç sefer paylaşım yapmıştım ama ilgi görmedi .
Size ve tüm arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Size yazdım ama düşmedsi heralde profilimde son yoruma bakın
1BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Benim ASELSAN hisseleim vardı Haziran'da sattım şuanda yılbaşından belli %111 artmış bana %200 kazandırdı
1BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Hangi hisse senetleri için bu teşviği kullanırdınız. ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Onlara bundan zevk alıyor, sorun değil, herkesin dü? üncelerine saygım var. Vesile oldu, tekrar yazim.
"Eleştiri saygı kuralları içinde yapılırsa eleştiridir" :))
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bunu sevenler de vardır tabii... gerilim, heyecan, at yarışı havası vs... yürü be sarıkız :) hayatta kullanmadım, benim için mesela hisse senetlerine yakışacak bir teşvik, Altın a değil.
Gram biriktirenler için bu kadar heyecan bana göre anlamsız ama herkes öyle bulmak zorunda değil. Fakat ciddi biriktirici öyle bulur bence - ben gayet ciddi orta uzun vade biriktiricisiyim. Kısa vadeyle işim yok, sadece takip olsun diye, düşüşte ilave için bakarım.
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()aynen abla
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()2. cümlemize çok gerçekci bir yorum, (herkes öyle dü? ümesede). Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Rica ederim.. tekniği seviyorum, pratik yapmak da iyidir çünkü ilerlemesine katkısı oluyor. Fazla tekrar sevmiyorum sadece, benim için gereksiz patırtı ve hatta görüntü kirliliği.
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yok, tekniğim usta seviyesinde değil.. usta gibi ustaları gördükçe daha iyi anlıyor insan bunu.. sağol yine de.
Nereden bakarsan bak önemli rakamlar 3 aşağı 5 yukarı aynı çıkar (3.272 ve 3.253 gibi ve iyi çalışan bir şey olan 100ma gibi).. ufak tefek farklar önemli değil. Mesela ben 3.366ya çizik atmışım, sen onun az üstünde, iğne attığı yere işaret ediyorsun; bence bunlar önemsiz farklar.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yok, tekniğim usta seviyesinde değil.. usta gibi ustaları gördükçe daha iyi anlıyor insan bunu.. sağol yine de.
Nereden bakarsan bak önemli rakamlar 3 aşağı 5 yukarı aynı çıkar (3.272 ve 3.253 gibi ve iyi çalışan bir şey olan 100ma gibi).. ufak tefek farklar önemli değil. Mesela ben 3.366ya çizik atmışım, sen onun az üstünde, iğne attığı yere işaret ediyorsun; bence bunlar önemsiz farklar.
1BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Yok abla tekniğin güzel benim teknikde önemli bir nokta olduğu için söyledim
2BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ben o kadar ince bakmayı bilmiyorum galiba, tekniğim de çömez seviyesinde. Pratik teknik analiz bu, gayet kullanışlı ve kolay yollar...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Abla ara direnç noktası 3388 var galiba doğrumu kanala giriş noktası