Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam eminim bu sayfa grafiklerinizi özlemiştir:))
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Onu Hadise de bizden aldı, 50 tl borcu kaldı :dd
Uzun bir aradan sonra bir vesileyle seri takı imalatına giriştiğim yetmiyormuş gibi geçen hafta, geçici olarak, 3 kere birtakım semt pazarlarına çıktım, pazarcı jargonu aklıma düştü yine :)
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Haklısınız üstadım . Her soruma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim . Biriniz bin olsun.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Değerli üstat abim, hoş buldum. Seni görmek güzel.
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()İyi niyeti kaçtan aldın :))
@calculator hoş geldin dostum
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()teşekkür ederim. bir ara dahil olduğum küçük bir grupta ne yazmıştım biliyor musun.. "ben çömezim, benden ustasını her türlü bulursunuz. ama benden iyi niyetlisini zor bulursunuz" iyi niyetime kefilim, evet :)
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Bütün azmim ve şiddetimle katılıyorum.
Not: kendi için sarf ettiğin cümleler hariç tabi ki.
İyi niyetli bir insan aynı zamanda bunu gösterebiliyorsa; demek oluyorki başkası mutlu olduğun da o da mutlu oluyor başardığını da o da kazandığında o da vs. Vs. Vs. Demek ki zirvede...
Yt. dir
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Kaybolma üst yorum, kaybolma! :(
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()boş umuda kapılmıyoruz... her dibe vurmuş olanı hazine sanmıyoruz... buna imkan varsa (olağanüstü hızlı, satma fırsatı vermeyen düşüşler dışında oluyor) ve bu gerekli görünüyorsa stop oluyoruz - kağıda çok meraklı isek yine takip edilir...
ben içeride hapsolmuyorum.. hiç olmadı dersem yalan olur ama çok nadir oldu ve büyük miktarlı işlemlerde değil.. onlarda özellikle dikkat ediyorum.
satmadıkça zararda değilim demiyoruz bence, çünkü gayet de zarardayız, nasıl zarar olmuyor yani? atıyorum yüzde 40 terste olup da satılmadığı için terste olmamak size mantıklı geliyor mu? bana hiç gelmiyor.
beni bu işlerde rahat ve güvenli biri gibi görüyorsanız yanılmıyorsunuz; öyleyim... dünyaya bu şekilde gelmedim ama, 4,5 yıl önce ilk girdiğim zamanlarda hiçbir şey bilmiyordum... hiç... sıfır... ortalama zekalı biriyim, hatta sayısal zekam ortalamanın Altın da olabilir ama paramı iyi idare etmek için çalışmak gerektiğine inandım, çalıştım ve çömez seviyesine geldim.
bu ustalık seviyesinin gayet altında bir seviyedir... hata yaptığım oluyor ama içeride kalmak, büyük terse düşmek falan hayır... çömez seviyesi insanın kendini bunlardan korumasına yeter..
ben yaptıysam siz de yapabilirsiniz. yapın.. çok iyi gelecek.
Can42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Çok teşekkür ederim üstadım . Bugün geçecek inşAllah içimde bir ümit . Kol kesmeyi bir türlü başaramıyorum ve içeri hapsoldum mu aylarca bekliyorum :((( sattığım her hisse çıkıyor aldığım her hisse düşüyor anlamıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum @Can42 pc açmışken sizinki de oradan olsun dedim.