Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1547 18:45:26
EUR 45.5605 18:45:26
USD 39.4281 18:45:26
ALTIN ONS $3378.4050 18:45:26

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş
xauusd

ons altin destek dirençler

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sağol kardeş az bir miktar vardı 37.1xx lerde yolladım. Birazda paladyum 1047 den yolladım. 1050 üzenlerin de kalan paladyumuda takip edeceğim. Hari kaşın...

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Gardaşım borç varsa ödersin. Yatırım birikimlerle yapılması doğru olur. Ben ödenecekleri ödüyorum. Elimde ne kaldı ay sonu onu birikime çeviri yorum. Hem birikim oluyor hemde birikimler değerleniyor. dolar bazında artan yatırımlar mantıklı Altın gümüş gibi toprak yatırımı da mantıklı fakat jeopolitik riskler nedeni ile bu yatırımı yurt dışından yaparım. Şuan toprak yatırımım beklemede

Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gardaşım58 ()

Borcum var işte 2k ama acelesi yok tldemi bekliyorum

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Orta uzun vadeli isen alınır. Kısa vadede bir zirve sonrasında geri salabilir. Süre sorunun yoksa mantıklı

Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

34.42 en güçlü desek ..28 ve 34 bandinda alim verdi .. kırıldı retest gelmedi .. çok baskılanan dirençler kırıldiğinda retst yamadan gider ..36.36 destek takip şu anlık

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

kapandı değilde fitiller gelirse alim fırsatı olur

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Geri çekil. elerde alım yeri 36 onslarmı olur diyecektim.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sayın ablam 35 ons kapandı diyebilirmiyiz. Hani 34.80 ler falan muhabbetleri bitti mi. Veya geri çekilmelerde alım yeri 35 lermi olur.

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

ooo. :) haklısınız .. olabilir bu sayılardan korktum :))
ben yavaş gitmeyi tercih ederim ...36..40 bandındayız...40 üstünde en az 3 haftalık aylıkta 2..3 tane aylık mum kapatsın .. sonra bakarız

0BeğenmedimŞikayet

Gardaşım58 ()

Hocam 2 k borcum var tl geçti elime buralardan alınır mı sizce

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Benim tahminim 3 sene içinde ons 55 60 dolar ları görmesi sonrasındaki 2 yılda 65 ila 100 dolar yani 5 sene sonra 100 dolar seviyelerini 10 12 sene gibi 130 150 dolar bandını bekliyorum. Çok agresif olaylar olursa bir dünya savaşı gibi para sisteminin çöküşü gibi yada global piyasalarda hiper enflasyon gibi sanal para piyasasının çöküşü gibi bir kaçı hariç geri kalanların sınırlanması gibi agresif ekstrem durumlar olursa 3000 dolarlara kadar çıkma potansiyeli olabilir. Ekstrem durumlar olursa rasyo 10 15 aralığı beklerim. Rasyo 60 lara kadar gümüş alımı mantıklı geliyor. Sonrasında ufaktan Altın alımı hatta ufak ufak gümüşleri altına geçiş mantıklı geliyor. Çünkü gümüş bir çok sanayide kullanılıyor. Agresif çıkışlar kısıtlanabilir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum